Το επόμενο βιβλίο της JK Rowling θα είναι για ενήλικες

Αφού κέρδισε μικρούς και μεγάλους με τη σειρά βιβλίων Harry Potter, η δημιουργός της διάσημης ιστορίας του μάγου που έζησε, J.K. Rowling, δήλωσε ότι ετοιμάζεται να γράψει την πρώτη της ιστορία που θα απευθύνεται άμεσα σε ενήλικες!

Για το νέο της αυτό project η Rowling θα συνεργαστεί με νέα εκδοτική εταιρεία, την Little, Brown -και όχι με την Bloomsbury με την οποία έγινε διάσημη.

Το επόμενο βιβλίο μου θα είναι πολύ διαφορετικό από τη σειρά Harry Potter… Η επιτυχία του Harry μου επέτρεψε μεταξύ άλλων την ελευθερία να μπορώ τώρα να κινηθώ σε ένα διαφορετικό χώρο – έτσι μου φάνηκε και λογικό να αλλάξω και εκδότη.” δήλωσε η 46χρονη Βρετανή συγγραφέας σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο βιβλίο, την υπόθεσή του ή τον τίτλο του.

Τα βιβλία με τις περιπέτειες του Harry Potter πούλησαν πάνω από 400 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ οι κινηματογραφικές ταινίες που προέκυψαν ανακηρύχθηκαν οι πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *