Τι ετοιμάζει ο Νικηφόρος του X Factor;

Με μια συναυλία στη Λεμεσό ο Γιώργος Μαζωνάκης ολοκλήρωσε την καλοκαιρινή του περιοδεία, έχοντας στο πλευρό του -όπως και όλο αυτό το δίμηνο- τον Νικηφόρο, που γνωρίσαμε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν μέσα από το ‘X Factor 2‘.

Με το πρώτο του τραγούδι “Υποσχέσου“, σε δική του μουσική και στίχους, ο Νικηφόρος ξεκινά τα βήματά του στη δισκογραφία ενώ ήδη έχει αρχίσει να αποκτά το δικό του κοινό.

Αυτό που έζησα με τον Γιώργο Μαζωνάκη αυτούς τους δύο μήνες στην καλοκαιρινή του περιοδεία ήταν για μένα κάτι παραπάνω από πολύτιμο, έμαθα πολλά δίπλα σε έναν καλλιτέχνη που έχει τον τρόπο να μαγνητίζει το κοινό και μου δόθηκε η δυνατότητα μετά το Χ factor επιτέλους να τραγουδήσω μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό αποκτώντας εμπειρίες, γνώσεις… Έκανα την καλύτερη δυνατή εκκίνηση που θα μπορούσα και για μια ακόμη φορά στη ζωή μου νιώθω πολύ τυχερός.” δηλώνει ο Νικηφόρος για την συμμετοχή του στο summer tour του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο Νικηφόρος όλο το καλοκαίρι θα ακούγεται στο “Υποσχέσου” που οπτικοποίησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος σε καλοκαιρινό φόντο και θα περάσει τον περισσότερο χρόνο του στην Αθήνα όπου ηχογραφεί το πρώτο του ολοκληρωμένο album που θα κυκλοφορήσει στην αρχή του Σεπτέμβρη.

Δείτε παρακάτω το videoclip του “Υποσχέσου” και την πρόσφατη εμφάνιση του Νικηφόρου στην εκπομπή του MAD TV ‘MAD Day Live‘.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *