Τελικά ο Enrique θα κάνει tour με την Britney ή όχι;

Λίγες ώρες αφού η Britney ανακοίνωσε ότι θα περιοδεύσει το καλοκαίρι στην Β. Αμερική μαζί με τον Enrique Iglesias, ο Λατίνος τραγουδιστής δήλωσε ότι αποσύρεται από το project και πως θα συνεχίσει το “Euphoria” tour μόνος.

Σύμφωνα με το Αμερικανικό Billboard, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο stars συνεχίζονται, οπότε η ακύρωση του Enrique δεν μπορεί να θεωρηθεί οριστική. Το άρθρο μάλιστα εικάζει ότι οι λόγοι για τους οποίους ο Enrique “πούλησε” την Britney είναι οικονομικοί. Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Enrique, ο οποίος έχει συνηθίσει να δίνει συναυλίες μόνος, δεν συμφώνησε με το ότι η περιοδεία ανακοινώθηκε από την ίδια την Britney στην εκπομπή “Good Morning America“, την ημέρα κυκλοφορίας του νέου της album “Femme Fatale“, γιατί δόθηκε στους fans η εντύπωση ότι εκείνη θα είναι headliner του tour ενώ εκείνος θα είναι απλά το opening act, πράγμα που δεν αληθεύει.

Ποιά είναι η γνώμη σας; Πιστεύετε ότι οι δύο καλλιτέχνες διαφωνούν για το… ποιo όνομα θα φαίνεται πρώτο στη μαρκίζα η πως το θέμα είναι οικονομικό;

Είναι η Britney Spears το μεγαλύτερο νεανικό είδωλο της χρονιάς; Κάνε κλικ στο banner και πάρε μέρος στη μεγάλη ψηφοφορία του MAD που θα αναδείξει το MAD Teen Icon 2011!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *