Τελετή αποφοίτησης New York College

Είναι η εποχή, που το New York College προετοιμάζεται για ένα ιδιαίτερο και πολύ σημαντικό γεγονός στην ζωή των φοιτητών του, αλλά και για την ευρύτερη οικογένεια του Κολλεγίου. Είναι η τελετή αποφοιτήσεως των φοιτησάντων στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013, στις 20:30, στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στην Αθήνα.

Περί τους 300 σπουδαστές, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί, οι οποίοι εκρίθησαν ικανοί, θα παραλάβουν τα διπλώματά τους σε αυτή την τελετή. Η φετινή τελετή αποφοίτησης θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου απέναντι από το Ζάππειο Μέγαρο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, θα τιμήσουν το New York College με την παρουσία τους και θα απονείμουν τα πτυχία οι ακαδημαϊκοί εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων, State University of New York- ESC, USA, University of Greenwich, UK, University of Bolton, UK, Institut Universitaire Kurt Bosch-IUKB, Switzerland, ESG Paris Graduate School of Management, France, και National American University, USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *