Τα βραβεία Oscar για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά!

Τριανταπέντε μέρες για τα βραβεία Oscar, γεματες με πρεμιέρες, αφιερώματα, κλασικές ταινίες, βιογραφικά αφιερώματα και όλο το λαμπερό παρασκήνιο αποκλειστικά μέσα από τα 5 κανάλια της ψηφιακής πλατφόρμας της Νova!

Από τον Φεβρουάριο, η Νova, για δωδεκατη συνεχόμενη χρονιά, αρχίζει να μετρά αντίστροφα για την ζωντανή κάλυψη της 82ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Oscar!

Τα κανάλια Νovacinema παρουσιάζουν μέχρι και τις 8 Μαρτίου, οσκαρικές ταινίες που πρωταγωνίστησαν πέρσι στις υποψηφιότητες των κορυφαίων κινηματογραφικών βραβείων.

Το MGM προβάλλει από την πλούσια ταινιοθήκη του, κλασικές ταινίες που απέσπασαν συνολικά 80 υποψηφιότητες και κέρδισαν 25 βραβεία.

Στο The History Channel θα πρωταγωνιστήσουν οι βιογραφίες καταξιωμένων ηθοποιών που προτάθηκαν ή βραβεύτηκαν με το χρυσό αγαλματάκι.

Και τέλος, μέσα από τον φακό του E! Entertainment, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν όλο το παρασκήνιο του μεγαλύτερου show στον κόσμο.

Η 82η Τελετή Απονομής των Βραβείων Oscar, οι αφίξεις των αστραφτερών καλεσμένων και το preshow θα προβληθούν σε ζωντανή μετάδοση, στις 7 Μαρτίου αποκλειστικά, από το Νovacinema1 και το Novacinema2.

Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *