Συνεχίζεται με επιτυχία η καλοκαιρινή περιοδεία της Έλενας Παπαρίζου με τους Onirama

Μετά από τέσσερις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Έβρο και αρχαία Ολυμπία η Έλενα Παπαρίζου και οι Onirama συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία!

Την πιο ακριβή παραγωγή που έχει γίνει ποτέ στα πλαίσια Ελληνικής περιοδείας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, με την Έλενα σε ένα εκρηκτικό show με τραγούδια από όλη την καριέρα της και φυσικά το νέο CD της “ΓΥΡΩ ΑΠ’ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ” και τους ONIRAMA σε ένα πρόγραμμα βασισμένο στην μέχρι τώρα δισκογραφία τους αλλά και σε διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών!

Τις επόμενες εβδομάδες η Έλενα Παπαρίζου και οι Onirama θα εμφανιστούν live στα Γρεβενά (30/7), στα Ντούσλα / Ασπροβάλτα (31/7), στην Κεφαλονιά (4/8), στην Κέρκυρα (7/8), στο Ηράκλειο (9/8), στα Χανιά (11/8), στη Χαλκιδική (14/8), στη Λάρισα (25/8), στην Καρδίτσα (27/8) και τέλος στην Πάτρα (3/9).

Η περιοδεία έχει τον τίτλο “Φυσικά Μαζί” από το ομώνυμο κομμάτι – συνργασία έκπληξη που παρουσίασαν για πρώτη φορά οι δύο καλλιτέχνες στα Mad Video Music Awards 2010.

Θυμηθείτε την εμφάνισή τους στο παρακάτω video!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *