Συναυλία unplugged έδωσε η Τάμτα

Για τέταρτη χρονιά, η Τάμτα στήριξε την Εκστρατεία Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, παρουσιάζοντας το ροζ Ημερολόγιο 2013 γνωστής εταιρίας καλλυντικών. Η παρουσίαση του Ημερολογίου πήρε μορφή με τις ροζ βραδιές – συναυλίες που έγιναν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και κορυφώθηκε με μια unplugged – live streaming συναυλία για όλη την Ελλάδα.

Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, η Τάμτα έδωσε την τελευταία unplugged συναυλία με την οποία παρουσίασε το Ροζ Ημερολόγιο, για το 2013. Κατά την διάρκεια της βραδιάς, η Τάμτα, τόνισε την σημασία της πρόληψης και δήλωσε την έμπρακτη στήριξη της στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού. Στο πλάι της επί σκηνής βρέθηκαν ο Μύρωνας Στρατής και η Μελίνα Μακρή από τους Vegas όπου με την παρουσία τους υποστήριξαν την εκστρατεία με τον τρόπο που ξέρουν καλύτερα, το τραγούδι.

Ανάμεσα σε πολλή μουσική, ιδιαίτερες διασκευές διεθνών επιτυχιών αλλά και του προσωπικού ρεπερτορίου των καλλιτεχνών που παραβρέθηκαν επί σκηνής, ο Κ. Ευαγγελος Φιλόπουλος (Διευθυντής κλινικής μαστού & υπεύθυνος ημερήσιας νοσηλείας στον “Άγιο Σάββα”) , παρότρυνε τις γυναίκες να προσέχουν τους εαυτούς τους και να εξετάζονται συχνά.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ανάμεσα σε άλλους ο Zeraw από τους Vegas και ο Γιώργος Παπαδημητράκης από τα Κόκκινα Χαλιά. Μετά το τέλος της εκδήλωσης η Μελίνα Μακρή δήλωσε: “Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω με τον τρόπο μου στον εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού! Θέλω να σταθώ σε ένα νούμερο που άκουσα, στις 13.500 χιλιάδες δωρεάν μαστογραφίες που έχουν γίνει σε γυναίκες σε όλη την Ελλάδα! Εύχομαι αυτή την χρονιά να γίνουν ακόμα πιο πολλές μαστογραφίες και να σωθούν ακόμα πιο πολλές ζωές.” Ο Μύρωνας Στρατής από την πλευρά του τόνισε: “Ας μην ξεχνάμε να προσέχουμε τον εαυτό μας, η πρόληψη πάνω από όλα. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω μέρος σε αυτή την τόσο σημαντική εκστρατεία.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *