Στα κρυφά παντρεύτηκαν Penelope Cruz και Javier Bardem

Φαίνεται πως οι γάμοι διασήμων μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε κάποιο εξωτικό μέρος είναι… της μοδός! Μετά τον κρυφό γάμο της Megan Fox με τον αγαπημένο της Brian Austin Green στη Χαβάη, μαθαίνουμε ότι και οι Penelope Cruz και Javier Bardem παντρεύτηκαν στα κρυφά στις Μπαχάμες!

Η τελετή, σύμφωνα με την Associated Press, έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στις αρχές Ιουλίου στο σπίτι ενός φίλου του ζευγαριού στις Μπαχάμες, ενώ το νυφικό που φόρεσε η βραβευμένη 36χρονη Ισπανίδα ηθοποιός ήταν του διάσημου σχεδιαστή και φίλου της John Galliano.

H Penelope Cruz και ο Javier Bardem γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας του Woody AllenVicky, Christina, Barcelona” για την οποία μάλιστα η Penelope κέρδισε και Oscar Β’ Γυναικείου ρόλου.

Παρόλο που το ζευγάρι κρατούσε χαμηλό προφίλ για πολύ καιρό ο Bardem εξέφρασε δημοσίως την αγάπη του για την Cruz όταν κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο Φεστιβάλ Καννών τον περασμένο Μάιο για την ταινία “Biutiful” του Alejandro Gonzalez Inarritu: “Μοιράζομαι τη χαρά αυτού του βραβείου με τη φίλη μου, τη σύντροφό μου, την αγάπη μου, Penelope Cruz, σου χρωστάω τόσα πολλά και σ’αγαπώ πάρα πολύ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *