Πρώτο μετάλλιο με Ηλιάδη

Το πρώτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου πήραμε την Τετάρτη.

Στο τζούντο, στην κατηγορία των 90 κιλών, ο Ηλίας Ηλιάδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, επικρατώντας του Βραζιλιάνου Καμίλιο. Μία προσπάθεια, πάντως, που δεν μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ!

Μία ανάσα από την πρόκριση στον ημιτελικό της ξιφασκίας βρέθηκε η Βασιλική Βουγιούκα, αλλά ηττήθηκε με 15-12 από την Κιμ Τζιγεόν από την Κορέα.

Αποκλεισμό είχαμε και στο μπιτς βόλεϊ γυναικών, μιας και η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη ηττήθηκαν 2-0 σετ από τις Κινέζες.

Στην ιστιοπλοΐα, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης ήταν ο μοναδικός που τα πήγε καλά, μιας και στην κατηγορία RS-X ανέβηκε στην 5η θέση της γενικής κατάταξης. Ο Βαγγέλης Χειμώνας έπεσε στην 27η θέση στην κατηγορία Laser, οι Διονύσης Δήμου/Μιχάλης Πατηνιώτης στην κατηγορία 49er είναι 20οί, η Αγγελική Σκαρλάτου 16η στην κατηγορία RS-X των γυναικών και η Αννα Αγραφιώτη 31η στην κατηγορία Laser Radial.

Στην κολύμβηση, ο Ανδρέας Βαζαίος στα 200 μ. μικτής ατομικής έκανε 2.01.23, κατετάγη 6ος στη σειρά του και 26ος στη συνολική κατάταξη και αποκλείστηκε, αλλά έκανε ατομικό ρεκόρ. Η Νέρι Νιαγκουάρα στα 100 μ. ελεύθερο στις γυναίκες τερμάτισε 8η στη σειρά της με 53.63 και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά.

Στην κωπηλασία, τα αδέρφια Γκουντούλα, Νίκος και Απόστολος τερμάτισαν στην πέμπτη θέση με 7:07,15 στην δεύτερη ημιτελική σειρά στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου και αποκλείστηκαν.

Η αθλητική δραστηριότητα συνεχίζεται με αρκετά αθλήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αρκετές ελληνικές συμμετοχές.

Εδώ θα βρείτε περισσότερα νέα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς και για όλη την αθλητική επικαιρότητα.

πηγή: infootball.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *