Ποιοί κέρδισαν τα MTV Video Music Awards 2009;

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στο Los Angeles η τελετή για τα MTV Video Music Awards 2009. Βασίλισσα της βραδιάς αναδείχτηκε η Beyonce, αφού το video για το τραγούδι ‘Single Ladies (Put a Ring On It)‘ κέρδισε το βραβείο Video Of The Year!

Το ίδιο τραγούδι κέρδισε το βραβείο Best Choreography και Best Editing, ενώ οι ‘ανταγωνίστριες’ της Beyonce, Lady Gaga και Britney Spears δεν έμειναν παραπονεμένες. Το ‘Poker Face‘ ανέδειξε την Lady Gaga Best New Artist για το 2009 και το ‘Paparazzi‘ κέρδισε τα βραβεία Special Effects και Best Art Direction. Το superhit ‘Womanizer‘ της Britney κέρδισε ωστόσο το βραβείο Best Pop Video.

Στις άλλες κατηγορίες, Best Rock Video για το 2009, ήταν το ‘21 Guns‘ των Green Day (που πήρε επίσης βραβείο Best Cinematography και Best Direction), ενώ Best Hip Hop Video το ‘We Made You‘ του Eminem. Best Male Video, ωστόσο αναδείχτηκε το ‘Live Your Life‘ του T.I. με τη Rihanna.

Προς έκπληξη πολλών, η 19χρονη βασίλισσα της country Taylor Swift κέρδισε το βραβείο για το Best Female Video με το τραγούδι ‘You Belong With Me‘.

Τέλος το ιστορικό video των Beastie Boys για το ‘Sabotage‘ κέρδισε τιμητικό βραβείο, ενώ Best Breakthrough Video αναδείχτηκε το ‘Lessons Learned‘ από Matt and Kim που μάλιστα παρουσιάζει τους δυο τους να κάνουν βόλτα γυμνοί στην Times Square της Νέας Υόρκης!

Μπορείτε να θυμηθείτε όλες τις υποψηφιότητες εδώ. Ακούμε! Πώς κρίνετε τα αποτελέσματα;

Περισσότερες φωτογραφίες, σχόλια και στιγμιότυπα από τη βραδιά εδώ!

Φωτογραφία: Getty Images, www.mtv.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *