Παράταση για το This Is It!

Παράταση πήρε το “Michael Jackson’s This Is It” στους κινηματογράφους στις ΗΠΑ έως την Ημέρα των Ευχαριστιών, ενώ ανάλογη παράταση αναμένεται και στις περισσότερες χώρες του κόσμου!

Η ταινία είναι ήδη η μεγαλύτερη μουσική ταινία όλων των εποχών σε εισπράξεις, καθώς έχει ήδη φτάσει τα 101 εκατομμύρια δολάρια μέσα στις πρώτες 5 ημέρες προβολής! Στην Ελλάδα το πρώτο 5ήμερο προβολών σημείωσε 63.000 εισιτήρια, ενώ εξαιρετικά σημαντικός είναι ο αριθμός εισιτηρίων της πρώτης, μόλις, ημέρας προβολών, που έφτασε τα 18.500 εισιτήρια!

Έτσι για χάρη των αμέτρητων fans του βασιλιά της pop, το studio ανακοίνωσε την παράταση του χρόνου προβολής της, ο οποίος ήταν αρχικά για 2 εβδομάδες μόνο. Στην Ελλάδα η ταινία θα παραταθεί για 3 επιπλέον εβδομάδες, δηλαδή έως και τις 2 Δεκεμβρίου!

Εκπρόσωπος της Sony δήλωσε σχετικά: “Η ταινία αυτή είναι μία μοναδική γιορτή για τον Μάικλ Τζάκσον και την καταπληκτική μουσική του. Ο Κένι Ορτέγκα μας έδωσε ένα κορυφαίο αφιέρωμα που δείχνει το ταλέντο του Μάικλ που τον έκανε έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες που τίμησαν ποτέ τη σκηνή. Μέσα σε 5 μόνο ημέρες η ταινία έγινε η μεγαλύτερη μουσική ταινία – σε εισπράξεις – και είμαστε περισσότερο από ενθουσιασμένοι από αυτή την ανταπόκριση του κόσμου, των θαυμαστών του και των κριτικών. Με τέτοια ανταπόκριση, είναι σαφές ότι η ταινία αυτή αξίζει να έχει διάρκεια στην προβολή της στις αίθουσες και θα κάνουμε τα πάντα για να είναι διαθέσιμη η ταινία αυτή σε όλους όσους θέλουν να δουν το Μάικλ στη μεγάλη οθόνη.

Εξασφάλισε λοιπόν γρήγορα το εισιτήριό σου για να δεις την ταινία και εάν θέλεις να κερδίσεις το soundtrack ή και μία συλλεκτική κασσετίνα με ΟΛΕΣ τις μεγάλες επιτυχίες του μουσικού θρύλου, παίξε τώρα στο ultimate MICHAEL JACKSON Trivia!

Michael Jackson’s This Is It!

Με την υποστήριξη του MAD!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *