Ο Chris Brown κυριαρχεί σε όλο τον κόσμο με την μεγάλη επιτυχία του “Fortune” στα Charts!

Ο Chris Brown κυριαρχεί σε όλο τον κόσμο με την μεγάλη επιτυχία του “Fortune” στα Charts!

Τo “Fortune” βρέθηκε στο ΝΟ.1 των albums σε Αμερική, Αγγλία και Ολλανδία!
Το πιο επιτυχημένο ντεμπούτο της καριέρας του σε Αγγλία, Ολλανδία, Ιαπωνία, Καναδά, Γερμανία, Γαλλία, Ελβετία και Ιρλανδία.
NO. 1 στο iTunes R&B/SOUL ALBUMS CHART ΣΕ 22 ΧΩΡΕΣ

Ο πολύ-βραβευμένος και πολύ-πλατινένιος τραγουδιστής/ τραγουδοποιός/ παραγωγός CHRIS BROWN γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με το πέμπτο studio album του FORTUNE το οποίο πραγματοποιεί ντεμπούτο κατευθείαν στο Νο.1των albums chart σε Αμερική, Αγγλία και Ολλανδία.
Κυκλοφόρησε στις 2 Ιουλίου από την RCA Records και αμέσως το FORTUNE καρφώθηκε στο Νο.1 του Billboard Top 200 Albums και στο Νο.1 του R&B Albums chart σύμφωνα με το Nielsen SoundScan. Το ντεμπούτο του στο Νο.1 του Albums Chart σε Ολλανδία και Αγγλία σηματοδοτεί το πρώτο του νούμερο ένα σε αυτές τις χώρες. Το FORTUNE επίσης πραγματοποιεί το καλύτερο ντεμπούτο της καριέρας του Brown στο albums chart της Ιρλανδίας και της Γαλλίας #4, της Ιαπωνίας #5, του Καναδά #6, της Ελβετίας #10 και της Γερμανίας #13.
Σε συνέχεια της πρώτης θέσης στο iTunes US Albums chart, η κυριαρχία του Brown στο iTunes περιλαμβάνει το πρώτο του ever Νο.1 album σε 4 χώρες, σε Αγγλία, Αυστραλία, Ιαπωνία και Νέα Ζηλανδία και επίσης το Νο.1 στο R&B/Soul albums chart σε 22 χώρες: Σε Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Καναδά, Αυστρία, Βέλγιο, Φιλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Νέα Ζηλανδία, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες και Μαλαισία.
Η τρέχουσα παγκόσμια επιτυχία του Brown είναι μια απόδειξη του ταλέντου του στο τραγούδι και στο χορό, τα οποία ανακάλυψε ο κόσμος όταν ξεκίνησε το 2005 με το “Run It” από το debut album του με τίτλο το όνομά του και ήταν μόλις 16 ετών. Ο Brown έχει καταγωγή από την Virginia και μετά το πρώτο του album συνέχισε να γνωρίζει επιτυχία με τις πολύ-πλατινένιες κυκλοφορίες των Exclusive (2007), Graffiti (2009) και F.A.M.E. (2011), με το οποίο κέρδισε το πρώτο του βραβείο Grammy το 2012 για το καλύτερο R&B Album. Με την κυκλοφορία του FORTUNE, ο τραγουδιστής ανέβασε τις συνολικές πωλήσεις των album του σε πάνω από 8 εκατομμύρια μέχρι σήμερα. Οι συνολικές πωλήσεις των τραγουδιών του πλησιάζουν τα 30 εκατομμύρια. Εκτός το Grammy, ο Brown έχει κερδίσει 42 βραβεία, ανάμεσά τους βραβείο BET ως καλύτερος R&B καλλιτέχνης και βραβείο Billboard ως Top R&B καλλιτέχνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *