Οι One Direction συνεχίζουν να τα σπάνε!

Η επιτυχία των One Direction στην Αμερική συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα καθώς το debut single “What Makes You Beautiful” ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια digital πωλήσεις και πιστοποιήθηκε διπλά πλατινένιο από την RIAA. Το τραγούδι που κέρδισε βραβείο BRIT, το “What Makes You Beautiful” πούλησε 131,000 αντίτυπα στην Αμερική την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και καρφώθηκε στο #12 του Billboard Digital Songs chart. Το ντεμπούτο τους στην 28η θέση του Billboard Hot 100 σήμανε το highest debut για βρετανικό group από το 1998 και τις Spice Girls.

Τον Μάρτιο του 2012, το group έγραψε ιστορία όταν το debut album τους UP ALL NIGHT βρέθηκε κατευθείαν στο #1 του US Billboard 200 με πωλήσεις που ξεπερνούσαν τα 176,000 αντίτυπα, κάνοντάς τους έτσι το πρώτο Βρετανικό συγκρότημα στην ιστορία που κάνει ντεμπούτο στο #1 με το παρθενικό τους album. Μέχρι σήμερα το album έχει γίνει χρυσό και έχει ξεπεράσει τα 700,000 αντίτυπα στην Αμερική μόνο. Το UP ALL NIGHT είναι παγκόσμια επιτυχία έχοντας πουλήσει πάνω από 2,3 εκατομμύρια albums και έχει φτάσει στην κορυφή 16 χωρών.

Το Up All Night: The Live Tour DVD είναι τώρα διαθέσιμο. Το DVD περιέχει μια live συναυλία 73 λεπτών με τις επιτυχίες τους καθώς επίσης Behind the scenes υλικό και τρία μουσικά videos (“What Makes You Beautiful”, “Gotta Be You” και “One Thing”).

Ακόμη οι 1D ξεκίνησαν την sold out περιοδεία τους στην Αμερική την προηγούμενη εβδομάδα από το Uncasville, CT. Θα εμφανιστούν σε Chicago, Los Angeles, Mexico City και το τελευταίο τους show είναι την 1η Ιουλίου στο Ft. Lauderdale, FL. Η μπάντα θα επιστρέψει στις 3 Δεκεμβρίου για ένα special show στο Madison Square Garden το οποίο έγινε sold out σε λιγότερο από 10 λεπτά. Οι One Direction δίνουν την ευκαιρία στους fans τους να τους δουν live για ακόμα μια φορά το καλοκαίρι του 2013 στην νέα τους παγκόσμια περιοδεία – το νωρίτερο που θα μπορούν να επιστρέψουν για tour στην Αμερική. Τα 25 live που θα πραγματοποιήσουν θα ξεκινήσουν από το Ft. Lauderdale, FL στις 13 Ιουνίου 2013 και θα περάσουν από New York, Toronto, Chicago, Los Angeles κα.

Οι One Direction αυτή την περίοδο γράφουν και ηχογραφούν το νέο τους δεύτερο album.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *