Οι Editors στο EJEKT Festival 2014!

25 IOYNIOY 2014
ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ – ΦΑΛΗΡΟ

EJEKT FESTIVAL

KASABIAN
EDITORS
PAUL KALKBRENNER
DARKSIDE

Οι Editors στο EJEKT Festival 2014!

Το line-up του φετινού, εορταστικού EJEKT Festival γίνεται ακόμα καλύτερο με την προσθήκη ενός από τα πιο εντυπωσιακά συγκροτήματα που έχει περάσει από τη σκηνή του.

Πέντε χρόνια μετά, οι Editors έχουν γίνει πια ένα από τα μεγάλα ονόματα της ροκ μουσικής του σήμερα και βρισκονται στο απόγειο της εξαιρετικά πετυχημένης καριέρας τους. Έχουν πουλήσει εκατομμύρια δίσκους, κερδίζοντας πλατινένιους και χρυσούς δίσκους, είναι headliners στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης και οι περιοδείες τους είναι sold out παντού.

Το πολυπληθές κοινό τους στην Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει στη σκηνή του EJEKT Festival τραγούδια-ύμνους όπως τα «Munich», «Papillon», «Bones», «Smokers Outside The Hospital Doors», «An End Has A Start, Lights.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα ονόματα για το EJEKT Festival 2014.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

28 Ευρώ – SOLD OUT
33 Ευρώ – ΩΣ ΤΙΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ
37 Ευρώ – από τις 28 Μαρτίου

στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots

Ταμείο: 40 Ευρώ

Πληροφορίες: www.ejekt.gr, www.detoxevents.gr, 2109636845

Το 2014 το EJEKT Festival συμπληρώνει 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Στο διάστημα αυτό, πέρασαν από την σκηνή του ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής και καθιερώθηκε στην συνείδηση του συναυλιακού κοινού της χώρας ως ο απόλυτος καλοκαιρινός μουσικός προορισμός.

Η επετειακή φετινή εκδοχή του φεστιβάλ περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα που εμφανίστηκαν στη σκηνή του, αλλά και σημαντικούς καλλιτέχνες για πρώτη φορά στην χώρα μας!

Kasabian

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά συγκροτήματα που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα, οι Kasabian επιστρέφουν στη σκηνή του EJEKT δύο χρόνια μετά την θριαμβευτική, πρώτη εμφάνισή τους μπροστά στο ελληνικό κοινό που δίκαια θεωρήθηκε ως η εμφάνιση της χρονιάς.
Το εξαιρετικά επιτυχημένο συγκρότημα από την Μεγάλη Βρετανία κλείνει φέτος 10 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας και θα το γιορτάσει με μεγάλες συναυλίες σε πόλεις όπου λατρεύτηκαν, ανάμεσα στις οποίες και η Αθήνα. Στα πλαίσια του εορταστικού κλίματος, θα παρουσιάσουν επί σκηνής όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, καθώς και τον νέο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες.

Darkside

Ο περίφημος Nicolas Jaar, ο Αμερικανο-Χιλιανός που εμφανίστηκε από το πουθενά το 2011 και κέρδισε για πάντα τις καρδιές των οπαδών της σύγχρονης μουσικής (χορευτικής και μη) με το έξοχο άλμπουμ «Space Is Only Noise» (νο1 δίσκος για το 2011 για το Resident Advisor και το Mixmag, νο2 για το DJ mag και σημαντικές θέσεις σε πολλές λίστες της χρονιάς), θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα με το νέο project του, τους Darkside.

Tο ντουέτο που έχει δημιουργήσει με τον (συνεργάτη και μέλος της live μπάντας του) Dave Harrington ξεχώρισε το 2013 με το εξαιρετικό «Psychic», το ντεμπούτο άλμπουμ τους που κέρδισε το περιζήτητο 9άρι από το Pitchfork και εξίσου διθυραμβικές κριτικές από τα σημαντικότερα μουσικά media. Το «Psychic» συνεχίζει ακριβώς από εκεί που σταμάτησε το «Space Is Only Noise», ανοίγοντας νέους δρόμους για την ηλεκτρονική μουσική. Δικαίως, λοιπόν, η περιοδεία τους κάνει sold out το ένα venue μετά το άλλο και το όνομά τους φιγουράρει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου. Άλλωστε, ο Jaar έχει έναν μοναδικό τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό, κάτι που πιστοποιεί και η παρουσία του στο Νο1 της λίστας Top Live Act για το Resident Advisor για το 2012!

Paul Kalkbrenner

Επιτέλους, το «Sky And Sand» θα ακουστεί στο πιο ταιριαστό σημείο της Αθήνας, την σκηνή του EJEKT Festival ακριβώς δίπλα στην θάλασσα! O σούπερ-σταρ της Βερολινέζικης χορευτικής σκηνής Paul Kalkbrenner θα βρεθεί στις 25 Ιουνίου για πρώτη φορά στη σκηνή του EJEKT Festival, κάνοντας πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα του αθηναϊκού dance κοινού που τον περιμένει πολλά χρόνια.

Ο μοναδικός του τρόπος να συνδυάζει την techno, το minimal και την electronica – πάντα με βάση την μελωδία – τον έχει φέρει στην κορυφή των charts με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους (κάτι σχεδόν αδύνατο για dance όνομα) και οι εμφανίσεις του στα πιο σημαντικά dance venues είναι διαρκώς sold-out. Το 2013 τον βρήκε ως headliner στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, από τα πιο εμπορικά μέχρι και το πειραματικό Sonar. Ο Paul Kalkbrenner κατέχει το μυστικό που ξεσηκώνει το dance κοινό και θα το χρησιμοποιήσει για να απογειώσει το φετινό EJEKT Festival!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *