Οι καλύτεροι καλλιτέχνες της χρονιάς!

Λίγο πριν κλείσει η χρονιά, τo Αμερικάνικo Billboard έκανε ακόμα μια δημοσκόπηση στους fans και αναζήτησε τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της χρονιάς! Πάνω κάτω ήταν όπως τα περιμέναμε! Διάβασε για αυτούς και πες μας την άποψη σου για την κυρίαρχη πεντάδα!

Taylor Swift: Η αγαπημένη του Αμερικάνικου κοινού δεν θα μπορούσε να μην κατέχει την πρώτη θέση, ξεπερνώντας ακόμα και την Beyonce που φέτος έχει σαρώσει τα βραβεία! Με εξαίρεση τον Michael Jackson, η Swift εκτοξεύτηκε στις πωλήσεις για την φετινή χρονιά και κέρδισε δεκάδες βραβεία, με πιο πολυσυζητημένο το βραβείο των MTV στο οποίο πλακώθηκε με τον Kanye West!

Beyonce: Με το δυναμικό single, “Single Ladies” και ένα ακόμα πιο δυναμικό album, η διάσημη τραγουδίστρια κυριάρχησε στα παγκόσμια charts αλλά και στην παγκόσμια κοινή γνώμη, κάνοντας κυριολεκτικά συλλογή από βραβεία, με πιο κοντινό παράδειγμα τις δέκα υποψηφιότητες της στα Grammys!

Lady GaGa: Αν η εκκεντρική GaGa δεν ήταν στην πρώτη τριάδα, τότε θα λέγαμε ότι οι fans μάλλον θα ήταν κουφοί ή τυφλοί, αφού η διάσημη fashionista αποτελεί το the next hot thing στην παγκόσμια δισκογραφία! Με εκατομμύρια fans και πωλήσεις η Lady GaGa ανήκει δικαιωματικά στους top καλλιτέχνες της χρονιάς!

The Black Eyed Peas: Με το album “The E.N.D.” το πετυχημένο συγκρότημα μονοπώλησε τόσο το ενδιαφέρον του κοινού, όσο και τα παγκόσμια charts! “Boom Boom Pow” and “I Gotta Feeling” έμειναν ξεχασμένα για μήνες στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κόσμου και ακόμα δεν λένε να πέσουν!

Miley Cyrus: Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά η μικρούλα Cyrus, μόνο μικρούλα δεν είναι αν την κρίνουμε από τις πωλήσεις της! Στα 17 της χρόνια αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες, το είδωλο της πιτσιρικαρίας και τελευταία είναι και υποψήφια για Oscar!

Την δεκάδα ολοκλήρωσαν οι: Kanye West, Britney Spears, T.I., Nickelback και Pink! Το Madonnάκι πάλι στην απέξω το είχαν!

Απόψεις;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *