Νέο τραγούδι από τον Flo Rida

Good Feeling” ονομάζεται το νέο single του Flo Rida, σε παραγωγή Dr.Luke

To κομμάτι ακολουθεί τα hit singles “Club Can’t Handle Me (feat. David Guetta)”, “Who Dat Girl (feat. Akon)” και “Turn Around (5, 4, 3, 2, 1)” που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στα παγκόσμια dance charts, καθώς και το πιο πρόσφατο “Where Them Girls At (feat. Flo Rida & Nicki Minaj)” που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα hits του φετινού καλοκαιριού.

Το “Low feat. T-Pain” από το debut album του Flo Rida, “Mail on Sunday” (2007) είναι ένα από τα πιο πετυχημένα digital singles της τελευταίας δεκαετίας, με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει τα 11εκ. downloads παγκοσμίως. Το κομμάτι μάλιστα κατέκτησε το δικό του ρεκόρ Guinness το 2008, αφού εκείνη τη χρονιά ήταν το τραγούδι με τα περισσότερα downloads στις Η.Π.Α. Επιπλέον, το single παρέμεινε στο Νο1 του Billboard “Hot 100” για 10 συνεχόμενες εβδομάδες!

Το 2009, άλλο ένα τραγούδι του Flo Rida, το “Right Round“, έγραψε ιστορία σημειώνοντας τις περισσότερες digital πωλήσεις σε μία εβδομάδα ξεπερνώντας τα 636.000 downloads. Παγκοσμίως, το “Right Round” έχει ξεπεράσει τα 12εκ. πωλήσεις.

Σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου, ο Flo Rida θα εμφανιστεί στο “America’s Got Talent” μαζί με τον David Guetta και την Nicki MInaj.

Ακούστε το νέο του single “Good Feeling” εδώ! Like it?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *