Μοναδικές συναυλίες αποκλειστικά στα Xperia™!

Τα Xperia smartphones της Sony τώρα φέρνουν στα χέρια σας μοναδικές συναυλίες, στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης ψυχαγωγίας που προσφέρουν.

Οι χρήστες των Xperia μπορούν να απολαμβάνουν αγαπημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα από τη μεγαλύτερη συναυλιακή βιβλιοθήκη στον κόσμο μέσα από την εφαρμογή iConcerts. Περισσότερες από 1000 μαγνητοσκοπημένες συναυλίες από όλο τον κόσμο και μοναδικές διοργανώσεις όπως το London Live, Later with Jools Holland, Legends of Jazz, Koko Pop, κ.α. βρίσκονται στα χέρια σας ανά πάσα στιγμή με επιλογές για αναζήτηση ανά συναυλία ή καλλιτέχνη, για να φτιάξτε τα δικά σας playlists και για να τα απολαύσετε στην ποιότητα που επιθυμείτε. Όλα τα είδη της αγαπημένης σας μουσικής, rock, pop, blues, κλασσική μουσική, soul, reggae, electronic, jazz, hip-hop και επιλογές από το 1971 ως και σήμερα, από Woodstock έως Glastonbury, από Rolling Stones έως Beyonce.

Η mobile εφαρμογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τους χρήστες των Sony Xperia smartphones και μπορούν να την “κατεβάσουν” από το Google Play: http://bit.ly/WcCe2B είτε κάνοντας αναζήτηση με τη λέξη-κλειδί “iConcerts”.

Τα Xperia είναι ιδανικά για να απολαύσετε τη μαγεία και να ζήσετε την ένταση μια συναυλίας αφού προσφέρουν άψογη εικόνα με μεγάλες HD οθόνες και Mobile Bravia Engine, άριστη ποιότητα ήχου με 3d surround, γρήγορους επεξεργαστές και εξοικονόμηση μπαταρίας. Επιπλέον, προσφέρουν 1 μήνα δωρεάν για τις πρώτες 15.000 ενεργοποιήσεις. Μετά το τέλος του δωρεάν μήνα, οι χρήστες θα έχουν διάφορες επιλογές για να συνεχίσουν τη συνδρομή τους όπως π.χ. για ένα 24ωρο, για συγκεκριμένη συναυλία, για 1 μήνα ή για 6 μήνες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *