Με ποιές ξένες σειρές έχει κολλήσει ο Δημήτρης αυτή την εποχή;

Ζητήσαμε από τον αγαπημένο σας παρουσιαστή, Δημήτρη Μαυροκεφαλίδη, να μοιραστεί μαζί μας τις πέντε τηλεοπτικές σειρές που παρακολουθεί αυτό τον καιρό και απ’ότι φάνηκε πετύχαμε “διάνα”, αφού ο Δημήτρης αποδείχτηκε “γκουρού” των ξένων σειρών, με γνώσεις που θα ζήλευαν ακόμα και ειδικοί του χώρου. Επειδή λοιπόν τα κατέχει καλύτερα από μας, του παραχωρούμε το βήμα του mad.tv.:

“Mου ζήτησαν να γράψω για τις πέντε σειρές που παρακολουθώ αυτό τον καιρό. Είναι πολύ περισσότερες ομολογουμένως – μαύροι κύκλοι το πρωί στο γραφείο – αλλά δουλίτσα να υπάρχει, και χωρίς πετρέλαιο για καλοριφέρ, μπορείς να δεις και να πωρωθείς αφού απομακρύνεις πρώτα γονείς τις εξής. Aν είστε σε φάση POS (Parent Over Shoulder) απλά πατήστε minimize στο παράθυρο:

  • Homeland

Γιατί το “Breaking Bad” και το “Game Of Thrones” μας είχαν συνηθίσει σε συνεχείς ανατροπές και διαστροφικές καταστάσεις. Η ιστορία του Brody και της Carrie σε κρατάει από το πρώτο λεπτό, άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι πήρε πράσινο φως και για τρίτη σεζόν, ενώ βλέποντάς το, νιώθεις ότι μπορείς να το παρακολουθήσεις χωρίς να χρειάζεται να πάρεις αμερικανική visa λόγω του θέματος του.

  • Go On

O Mathew Perry αποδεικνύει ότι μπορεί να έχει περάσει από τα “Φιλαράκια” αλλά μπορεί να συνεχίζει το ίδιο χαβαλεδίστικα και καθόλου fake. Αν σου αρέσουν τα αθλητικά ή το “Community” επιχείρησε το. Εγώ που προφανώς δεν ξέρω αν ο Κατσουράνης είναι ποδοσφαιριστής ή μάρκα τσίχλας ξέρεις γιατί το επέλεξα.

  • Arrow

Νταξ, δεν είναι “Misfits”, αλλά πάντα σε κεντρίζει όταν ένας τιμωρός με μαύρη κουκούλα επαναφέρει την τάξη σε μια διαφθαρμένη πόλη. Κάτι σαν τον Μπάτμαν χωρίς τον Μπάτμαν και την Γκόθαμ Σίτυ, κάτι σαν την urban εκδοχή του Ρομπέν των Δασών χωρίς τα κουκουνάρια και τα μαρσιποφόρα καγκουρώ.

  • Last Resort

Επειδή το “Revolution” μας απαγοήτευσε και επειδή είσαι πορωμένος/η με την καταστροφή που δεν αφορά σχέσεις αλλά ολόκληρα κράτη. Και θέλεις να καταπολεμήσεις την κλειστοφοβία σου.

  • Revenge

Γιατί η βίλα των Graysons στα Hamptons δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το στυγνό και ωμά ωφελιμιστικό γιαγκοδρακέϊκο της “Λάμψης” των 90s και επειδή η εκδίκηση της Emily μπορεί να σε κάνει να αναθεωρήσεις την άποψη που έχεις για τα κρύα πιάτα.”

Μετά τη σούπερ ανάλυση του που μας έβαλε για τα καλά στο κλίμα της κάθε σειράς (ελπίζουμε να κρατήσατε σημειώσεις και να ψάχνετε ήδη από που θα τις “κατεβάσετε”) ο Δημήτρης μας παρουσιάζει το δημιούργημα του, σαν άλλος σύγχρονος Φρανκεστάιν! Ας δούμε τον αγαπημένο του TV Superhero!

“Αν τώρα οι αγαπημένες μου σειρές ήταν άνθρωπος, ένας ιδανικός τηλεοπτικός character που θα μπορούσε να είναι και superhero θα είχε την εξής ανατομία:

  • Τα πόδια της Caroline Channing των “2 Broke Girls”, ειδικά όταν φοράει Louboutin και σερβίρει cupcakes.
  • Τη φάτσα της μαϊμούς Rizzo από το Animal Practice γιατί είναι human beings after all!
  • Τους κοιλιακούς του Oliver Queen του “Arrow” γιατί μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για σκακιέρα.
  • Το weirdness του Μr. K απ το “Go On”, ειδικά όταν φοράει το ολόσωμο μπλε ελεκτρίκ κορμάκι.
  • Τη στρατηγική του Captain Marcus του “Last Resort”.
  • Το σπαθί του “Game Of Thrones” γιατί είναι δοκιμασμένο, και σε κρατάει από το να μην γκώσεις από τα 6.980.678 διαφορετικά ονόματα των 6.428 διαφορετικών πολύ πολιτισμένων και ευγενών οίκων.

Αυτός λοιπόν ο φανταστικός TV Superhero θα είχε για φίλους τους aliens από τους “The Neighbors”, που μπορεί να είναι σιχαμένοι, πράσινοι, γλειώδεις, σαν φραγκόσυκα, αλλά αλλάζουν μορφή, χτυπώντας παλαμάκια πάνω από το κεφάλι τους, βγάζουν ένα απλό “ααα” και ονομάζονται μεταξύ τους με ονόματα αθλητών, στοιχεία που τους κατατάσσουν στην κορυφή της λίστας της random coolness που επιχείρησα να σας αφηγούμαι.”

Όσο για τη μορφή που θα είχε το δημιούργημα του Δημήτρη; Απολαύστε το:(ομορφούλης ε;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *