Λέτε να το διαλύσουν οι Oasis;

Η οξεία λαρυγγίτιδα του frontman Liam Gallagher ήταν η αιτία που οι Oasis ακύρωσαν την προγραμματισμένη τους εμφάνιση στο V Festival στο Chelmsford, όπου μάλιστα θα ήταν headliners!

Θέλουμε να τους πιστέψουμε αλλά δεν μπορούμε και να αγνοήσουμε το γεγονός ότι το προηγούμενο βράδυ στο Staffordshire έπαιξαν κανονικότατα, και μετά τη συναυλία ο Liam διασκέδαζε μέχρι τις τρεις το πρωί, ενώ ο αδελφός του Noel διέδιδε παντού πόσο δεν του άρεσε το live τους!

Ένας εκπρόσωπος του συγκροτήματος είπε ότι τα αδέλφια Gallagher έχουν στενοχωρηθεί πάρα πολύ που χρειάστηκε να ακυρώσουν τη συναυλία, ωστόσο πολλά έχουν ακουστεί για την υποτιθέμενη διάλυση του γκρουπ αμέσως μετά τη λήξη της περιοδείας του, αφού όπως οι ίδιοι παραδέχονται, ο ένας δεν αντέχει τον άλλον!

Οι ίδιοι αρνήθηκαν τις φήμες που τους θέλουν να διαλύονται και είπαν ότι απλά θα πάρουν λίγο… time off πριν το επόμενό τους album!

Όσο για το V Festival, οι συνάδελφοί τους έσωσαν όπως μπόρεσαν την κατάσταση, τελευταία στιγμή: οι Snow Patrol που τους αντικατέστησαν έπαιξαν στο τέλος του σετ τους δύο κομμάτια των Oasis, τα ‘Champagne Supernova’ και ‘Wonderwall’, ενώ οι MGMT στην άλλη σκηνή, ξεκίνησαν με το ‘Live Forever’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *