Κατερίνα Λιόλιου: Ο χωρισμός των γονιών της, το «The Voice» και ο μεγάλος έρωτας

Tην γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο The Voice. Μπορεί να έφτασε αρκετά κοντά στην νίκη χωρίς να τη γευθεί, αλλά το σίγουρο είναι πως τώρα ξεκινάει η πορεία της. Τις ικανότητες που έχει στο τραγούδι μας τις απέδειξε, πάμε όμως να μάθουμε και κάποια πράγματα για την σελίδα «οικογένεια» της ζωής της. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της αναφέρθηκε για τον χωρισμό των γονιών της και στην δυσκολία που αντιμετώπισε.

«Δύσκολα ήταν περισσότερο πριν χωρίσουν, όχι όταν συνέβη. Από εκεί και έπειτα τα πράγματα ήταν πιο εύκολα και ξεκάθαρα. Είναι μεγάλοι άνθρωποι. Ξέρω τι είναι δύσκολο γι’ αυτούς και ότι και αν κάνουν τους αγαπώ. Θέλω να είναι καλά στην προσωπική τους ζωή. Χαίρομαι που τώρα είναι ευτυχισμένοι.», πως αντιμετώπισε όμως το γεγονός πως οι γονείς της έμεναν μαζί, εξαιτίας των παιδιών μες στο σπίτι, «Ωρίμασα πιο γρήγορα. Συζητούσα ξεχωριστά με τους γονείς μου. Τα πήγαινα καλά και με τους δυο. Είχα το ρόλο του ισορροπιστή στη σχέση τους», εξομολογήθηκε στο περιοδικό ΕΓΩ.

Η ίδια όμως μίλησε και για τα αδέρφια της. «Η μεγάλη μου αδελφή είναι 26 ετών και έχω και έναν ετεροθαλή αδελφό επτά χρόνων. Ο μπαμπάς μου παντρεύτηκε ξανά και είναι πολύ ευτυχισμένος με τη γυναίκα του. Όταν γεννήθηκε ο αδελφός μου, αποφασίσαμε να τον βαφτίσω εγώ, γιατί ήθελα να ενισχύσουμε την σχέση μας. Ήταν πολύ ιδιαίτερο και πρωτόγνωρο το συναίσθημα όταν γεννήθηκε ο αδερφός μου. Το βλέπω λίγο σαν μαμά. Το νιώθω πολύ δικό μου αυτό το παιδί για κάποιο λόγο. Χαίρομαι πάρα πολύ. Γενικά έχω εξαιρετική σχέση με όλα τα παιδιά», χάρηκε για την απόφαση του πατέρα της να ξαναπαντρευτεί, «Ναι. Πολύ. Πάνω απ΄ όλα οι γονείς μας πρέπει να είναι ευτυχισμένοι».

Ενώ πηγαίνοντας σε πιο προσωπικά μονοπάτια, η ίδια εξομολογήθηκε αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, «Έχω το μυαλό μου συγκεντρωμένο στην μουσική. Είμαι ενθουσιασμένη. Είναι τόσο πρωτόγνωρα για μένα όσα ζω που δεν υπάρχει χώρος για τίποτα άλλο προς το παρών», ενώ συνεχίζοντας απάντησε και αν έχει βιώσει τον μεγάλο έρωτα, «Δεν έχω προλάβει να ζήσω τον μεγάλο έρωτα. Δεν έχει τύχει να ερωτευθώ και να δεθώ με έναν άνθρωπο»,δήλωσε.

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτο! Ποιό τραγούδι πέρασε τα 2 δισεκατομμύρια views στο Youtube;

Άνθιμος Ανανιάδης: Εμφανίζεται ολόγυμνος σε gay ταινία! Δείτε το τρέιλερ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *