Θερμή υποδοχή στο φεστιβάλ του Jumping Fish από την Cosmote!

Jumping Fish Festival 2013: Young Guitars…Groups & Heroes

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι χιλιάδες θεατών του Jumping Fish Festival 2013: Young Guitars…Groups & Heroes, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, σε καταξιωμένους ερμηνευτές και τραγουδοποιούς που έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Οι παρευρισκόμενοι ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους μερικά από τα πιο φρέσκα ονόματα που εκπροσωπούν αυτή τη στιγμή τον ελληνικό ήχο. Oι Los Mujeros (Jumping Fish Ιουνίου 2011 με το «Hey Woman») με τον Νικήτα Κλιντ «σκάλισαν» παλιά ρεμπέτικα και τους έδωσαν βαλκανικό αέρα, οι His Majesty The King of Spain (Jumping Fish Ιουνίου 2010 με το «Come On (Pretty Baby)») υποδέχτηκαν τον Φοίβο Δεληβοριά για να συμπράξουν σε δύο από τα αγαπημένα του («Αυτή Που Περνάει», «Η Κική») αλλά και να ξεδιπλώσουν την ιδιοσυγκρασιακή country rock του ντεμπούτου τους «Hyena», οι Minor Project γοήτευσαν το κοινό με τις Χατζιδακικές αναφορές τους, τις προσωπικές ευαισθησίες τους και το ταξίδι-αστραπή στην ελληνική μουσική ιστορία με καπετάνιο τον Κωστή Μαραβέγια, ενώ η βραδιά κορυφώθηκε με το δίδυμο Rous και George Gaudy να ερμηνεύουν όχι μόνα τα τραγούδια από τους προσωπικούς τους δίσκους. Special guest o εκρηκτικός Πάνος Μουζουράκης.

Το Jumping Fish Festival 2013 αγκαλιάζει τους καλλιτέχνες του αύριο στηρίζοντας τη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή. Για περισσότερες πληροφορίες, αποκλειστικότητες και πολλά νέα σχετικά με το Jumping Fish Festival, επισκεφτείτε το www.jumpingfish.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *