Θα ανοίξουν οι Brainwash Squad τη συναυλία των Bon Jovi;

Στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση της σκηνής στη συναυλία των Bon Jovi στην Αθήνα, μπήκαν οι Brainwash Squad. Το δυναμικό ελληνικό ροκ σχήμα, κατάφερε να μπει στη δεκάδα των συγκροτημάτων που διεκδικούν την παρουσία τους στη σκηνή στη συναυλία των Bon Jovi, στο σχετικό διαγωνισμό που διοργάνωσε το μουσικό site Jumping Fish.

Οι Brainwash Squad συγκέντρωσαν τις απαραίτητες ψήφους υποστήριξης του κοινού και της κριτικής επιτροπής και πέρασαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και η live εμφάνιση των φιναλίστ μέσα από την οποία θα ανακοινωθεί το όνομα που θα ανοίξει τη συναυλία των Bon Jovi.

Οι Brainwash Squad σχηματίστηκαν κατά την περίοδο του λυκείου αλλά απέκτησαν την σημερινή τους σύνθεση το 2008.

Η μουσική τους αποτελεί μια μίξη indie rock μελωδιών σε συνδυασμό με reggae ρυθμούς.

Το 2006 είχαν την τιμή να ανοίξουν τη συναυλία των New Model Army στην Αθήνα, ενώ το 2007 διοργάνωσαν από κοινού μια συναυλία με τους Locomondo. Έχουν εμφανιστεί σε πολλά αθηναϊκά stages και έχουν συμμετάσχει δύο φορές στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

Τον Απρίλιο 2009 κέρδισαν το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό MAD4BANDS του Mad TV και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς εμφανίστηκαν στα μουσικά βραβεία MAD VIDEO MUSIC AWARDS μαζί με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Το 2010 υπέγραψαν με τη Sony Music Entertainment και μπήκαν στο studio για την ηχογράφηση του πρώτου τους album. Το αποτέλεσμα των ηχογραφήσεων είναι το Days Are A Maze, το ντεμπούτο τους που εντυπωσιάζει με την ευθύτητα της έκφρασης του. Μέσα από το album έχει ξεχωρίσει ήδη σαν single και video το “Streets“, ενώ έκπληξη αποτελεί η διασκευή τους στο “All That She Wants” των Ace Of Base, που κλείνει περιπαικτικά το album.

Θυμηθείτε παρακάτω την εμφάνιση των Brainwash Squad στα MAD VMA 2009, με την Ελεονώρα Ζουγανέλη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *