Η Willow έγινε πράσινη!

Σαν σήμερα θυμόμαστε όλοι την Willow Smith, που πριν ένα χρόνο περίπου είχε κυκλοφορήσει το “Whip My Hair” και πραγματικά είχε πολύ μαλλί (δικό της ή extension) να κουνάει πέρα δώθε!

Κρίση όμως φαίνεται να περνάει τον τελευταίο καιρό, αφού πρώτα εξαφάνισε το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών της με μια ξυριστική μηχανή και σαν να μην έφτανε αυτό, είπε να τα βάψει και ένα πρασινάκι μιας που μπήκε η άνοιξη!

Η 11χρονη Willow, μοιράστηκε μέσα από το twitter account της, τις φωτογραφίες με την καινούργια της coif και συνόδευσε αυτές τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες με ένα tweet που έλεγε: “Μερικές φορές…life sucks…Αυτή η μέρα ήταν απαίσια…μακάρι η ζωή να ήταν εύκολη.”

Οι fans της διαβάζοντας το συγκεκιρμένο tweet έσπευσαν να την κράξουν αφού δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η ζωή της Willow μπορεί να είναι τόσο χάλια, και εκείνη τους απάντησε όλο ευγένεια: “Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος…σε περίπτωση που το ξεχάσατε…Kανένας δεν έχει τόσο ωραία ζωή όσο φαίνεται στις φωτογραφίες…Είμαι απλά ένα παιδί…Σταματήστε! Δεν έχω δικαίωμα να έχω μια κακιά μέρα; Έλεος! Δεν έχει να κάνει με τους γονείς μου αυτό!”

Εσείς τι πιστεύετε ότι συνέβει στην Willow, και έκανε αυτή την ξαφνική αλλάγή;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *