Η live performance της Madonna στο ημίχρονο του Super Bowl

Ένα εντυπωσιακό show επεφύλασσε στα εκατομμύρια των θαυμαστών της η Madonna με την εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl, του πρωταθλήματος Αμερικανικού ποδοσφαίρου, η τηλεοπτική μετάδοση του οποίου κάνει ρεκόρ τηλεθέασης κάθε χρόνο στις Η.Π.Α.

Η βασίλισσα της pop, που μπήκε στο στάδιο σαν Κλεοπάτρα με 30 άντρες να τραβάνε το άρμα της, ξεκίνησε με το “Vogue“, πέρασε στο “Music” κι έπειτα συνάντησε on stage τον RedFoo και τον SkyBlu (aka LMFAO) με τους οποίους ερμήνευσε τις επιτυχίες τους “Party Rock Anthem” και “Sexy And I Know It“. Στη συνέχεια η Nicky Minaj, η M.I.A. και αμέτρητες μαζορέτες τη συνόδευσαν στο ολοκαίνουργιο single της “Give Me All Your Luvin’“, ενώ ο Cee-Lo Green ερμήνευσε μαζί της τα “Open Your Heart” και “Express Yourself“. Tο set έκλεισε με το αλησμόνητο “Like a Prayer“, με συνοδεία χορωδίας και τη συμμετοχή του Cee-Lo Green.

Παρόλο που η performance της Madonna συγκέντρωσε τα καλύτερα σχόλια, μια άσεμνη χειρονομία της M.I.A. κατά τη διάρκεια του show ανάγκασε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC να εκδώσει ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

Απολαύστε την εμφάνιση της Madonna στο video απου ακολουθεί. Τα σχόλια δικά σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *