Η Lady GaGa είναι η βασίλισσα των charts!

Αν έχετε την απορία, για το ποιος έχει την πρωτιά στα download Charts, τότε δεν χρειάζεται να το ψάξετε πολύ, καθώς σας ενημερώνουμε ότι τα σκήπτρα κατέχει η Lady GaGa!

Αυτό βέβαια, ισχύει για την Μεγάλη Βρετανία, οπού η disco diva GaGa, και το τραγούδι της “Poker Face” “κατέβηκαν” 779 χιλιάδες φορές, ενώ το “Just Dance” πήρε την τρίτη θέση.

Και όλα αυτά ισχύουν για τα downloads της τελευταίας πενταετίας!

Παράλληλα, βέβαια η Stefani Germanotta, γνωστή και ως Lady GaGa, αποφάσισε να κοιτάξει και πάλι το παρελθόν της, τότε που ήταν μια απλή στιχουργός και έβγαζε το ψωμί της στη δισκογραφική εταιρία του Akon.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να γράψει στίχους για τον Michael Bolton!

Ναι κάλα διαβάσατε! Αν και ο καθένας θα περίμενε ότι ίσως μια νέα συνεργασία της θα ήταν με κάποιον πιο μοντέρνο καλλιτέχνη, εκείνη προτίμησε τον παλαίμαχο τραγουδιστή του έρωτα…

Όπως άλλωστε δήλωσε και η ίδια: “Αγαπάω τον Michael Bolton, πάντα τον αγαπούσα! Η δισκογραφική μου με κάλεσε και με ενημέρωσε ότι ο Michael ετοιμάζει νέο δίσκο και μου είπαν ότι θα ήμουν η καλύτερη επιλογή για να γράψω ένα 80’s τραγούδι και τους απάντησα ότι έχουν απόλυτο δίκιο”

Κάπου εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι η Lady GaGa έχει γράψει στίχους για πολλούς καλλιτέχνες, όπως η Fergie, η Britney Spears και οι Pussycat Dolls!

Πες μας με ποιο/ποια καλλιτέχνη θα ήθελες να συνεργαστεί η Lady GaGa;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *