Η Jessica Simpson αποκαλύπτει… την κοιλιά της.

Ναι…θα μπορέσουμε να ξανακοιμηθούμε! Επιτέλους η Jessica Simpson αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει τόσο καιρό. Η πρώην τραγουδίστρια, νυν παρουσιάστρια του τηλεοπτικού reality “Fashion Star”, κάνοντας μια δίνοντας συνέντευξη στο τεύχος Απριλίου του Elle magazine, δήλωσε ότι ο αρραβωνιαστικός της Eric Johnson και η ίδια περιμένουν ένα baby girl σε λίγους μόνο μήνες και ο μεγαλύτερός της φόβος αυτή την στιγμή είναι η αίσθηση του style που θα έχει η κόρη της.

Μιλώντας για τον φόβο της η 31χρονη τραγουδίστρια αστειεύτηκε λέγοντας: “Σας το ορκίζομαι ότι άμα η κόρη μου ζητήσει ένα ζευγάρι Nike αθλητικά αντί για Christian Louboutin θα καταρρεύσω. Και πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο θα γίνει. Ο Eric είναι τόσο αθλητικός τύπος που η κόρη μας θα γίνει σαν κι αυτόν και δεν θα θέλει να πάει καν για ψώνια.”

Η μεγαλύτερη αδερφή της Jessica, Ashlee Simpson πρόσθεσε ότι το όνομα του μωρού έχει συμφωνηθεί από εκείνη και τον μπαμπά-Eric.”Είμαστε σίγουροι για το όνομα. Δεν είναι κάτι σοκαριστικό. Δεν θα μάθετε κάποια καινούργια λέξη. Παρ’όλα αυτά όταν όλοι ακούσουν το όνομα θα καταλάβουν ότι δεν πρόκειται για ένα…συμβατικό όνομα.”

Η φωτογράφση που συνοδεύει την συνέντευξη της Jessica Simpson δείχνει γυμνή την ίδια με την αρκετά φουσκωμένη κοιλιά της. Έτσι κερδίζει και τον τίτλο της celebrity που κάνει γυμνή φωτογράφιση σε περίοδο εγκυμοσύνης, μετά την Demi Moore, της Britney Spears, της Christina Aguilera, την Claudia Schiffer, και την Cindy Crawford.

Πως σας φαίνεται;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *