Η 25η επέτειος του θρυλικού album του Michael Jackson “Bad”

Εικοσιπέντε χρόνια μετά τη φράση “Who’s Bad” που χαρακτήρισε μια ολόκληρη γενιά, η Epic/Legacy Recordings, σε συνεργασία με το Estate of Michael Jackson, θα γιορτάσουν το θρυλικό album και το πολύ-επιτυχημένο BAD tour στις 18 Σεπτεμβρίου 2012 με την κυκλοφορία ενός deluxe πακέτου, BAD 25, που θα περιλαμβάνει τρία CD, δύο συλλεκτικά booklet και την πρώτη επίσημη κυκλοφορία DVD από συναυλία του BAD tour.

“Η εποχή του BAD αντιπροσώπευε την δημιουργικότητα του Michael ως solo καλλιτέχνης σε κάθε πτυχή της καριέρας του – από τις ηχογραφήσεις ως τις περιοδείες του. Αυτό ήταν το πρώτο album που σχεδόν όλα τα τραγούδια γράφτηκαν από τον Michael. Ήταν επίσης το πρώτο album στην ιστορία που είχε πέντε συνεχόμενα #1 singles και πέρασαν 2 ½ δεκαετίες για να πετύχει άλλος καλλιτέχνης αυτή την επιτυχία. Επιπλέον, ήταν η πρώτη φορά που ο Michael περιόδευσε ως solo καλλιτέχνης – το όραμα αλλά και οι αποφάσεις για το πως θα είναι το show ήταν δικές του. Η τεράστια επιτυχία του BAD album και του tour ήταν καθοριστική στιγμή για την ωρίμανση του Michael ως συνθέτη, performer και παραγωγό και η οποία τον καθιέρωσε Βασιλιά της Pop. Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε μια τέτοια ιστορική εποχή της καριέρας του Michael με αυτή την κυκλοφορία.”, δήλωσαν οι John Branca και John McClain, από το Estate of Michael Jackson.

Η BAD 25 επετειακή deluxe έκδοση θα περιλαμβάνει τρία CD και ένα DVD με την συναυλία του Michael στο Wembley Stadium από τις 16 Ιουλίου 1988, το αυθεντικό Bad album, και ένα CD που περιλαμβάνει ακυκλοφόρητο υλικό που ηχογράφησε ο Michael στο προσωπικό του studio στο Hayvenhurst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *