Η συνέντευξη της Shakira στην Eλληνική TV!

Η Λάτινα superstar Shakira, έδωσε πρόσφατα μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Ελληνική τηλεόραση και αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα της και τα μελλοντικά της βήματα, όσο και στην προσωπική της ζωή!

Η Shakira μίλησε για όλα αυτά στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ‘Ομορφος κόσμος το πρωί‘ (όπου ένας από τους βασικούς παρουσιαστές είναι και ο MAD Δημήτρης Ουγγαρέζος) αναλύοντας επίσης τους λόγους για τους οποίους είχε αποστασιοποιηθεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τη δημόσια ζωή!

Όταν λοιπόν την ρώτησαν για αυτή την εξαφάνιση από το μουσικό προσκήνιο, απάντησε έξυπνα: “Είμαι σαν τον κομήτη Χάλεϊ, εμφανίζομαι κάθε 4 χρόνια. Αφήνω αρκετό καιρό να περάσει μεταξύ δύο albums, διότι αφιερώνω πολύ χρόνο σε περιοδείες. Η τελευταία μου περιοδεία κράτησε σχεδόν 1 χρόνο. Μετά ήμουν εξαντλημένη και ξεκουράστηκα κάποιους μήνες. Πήγα στο πανεπιστήμιο, έκανα λίγες σπουδές, πράγμα που ήθελα πάντα να κάνω.”

Και ενώ όλοι μας παραξενευτήκαμε με το θέμα των σπουδών, η διάσημη τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας: “Σπούδασα ιστορία του Δυτικού Πολιτισμού! Μετά από αυτό άρχισα να γράφω τα νέα μου τραγούδια. Έγραψα περίπου 60 τραγούδια, τα ενορχήστρωσα και πέρασα πάρα πολύ χρόνο στο στούντιο για την παραγωγή. Όλο αυτό μου πήρε έναν χρόνο. Να ‘μαι λοιπόν.”

Όταν η συζήτηση έφτασε στο κομμάτι της έμπνευσης, η Shakira απάντησε άμεσα ότι μπορεί να εμπνευστεί από οτιδήποτε! Τα συναισθήματα, τα όνειρα, οι ονειροπολήσεις, ακόμη και ιστορίες άλλων ανθρώπων,των φίλων, ιστορίες που την σημάδεψαν κι έπρεπε να γίνουν τραγούδια

Στο θέμα της συμμετοχή της στην ταινία “Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας” και γιατί δεν την ξαναείδαμε στο κινηματογραφικό πλατό, η superstar απάντησε ότι: “Σκέφτηκα την ηθοποιία, , αλλά δεν το τόλμησα ποτέ, διότι θα ήμουν άθλια και σέβομαι πάρα πολύ το κοινό μου. Αν δεν μπορώ να κάνω κάτι, προτιμώ να μην το κάνω. Δεν είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Θα δούμε…”

Τα άμεσα σχέδια της για την ώρα εστιάζονται στην κυκλοφορία του νέου της album “She Wolf” και την επικείμενη περιοδεία της για τη δισκογραφική δουλειά που θα παρουσιάσει!

Όσο για την άποψη της για την Ελλάδα, η απάντηση ήταν καταλυτική!

“Ανυπομονώ να ξανάρθω στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι από τα αγαπημένα μου μέρη στον κόσμο. Υπάρχει κάτι στο περιβάλλον… Το αεράκι που έρχεται από τη θάλασσα… Είναι κάτι μαγευτικό.”

Για αυτό και μόνο, εμείς περιμένουμε να δούμε την Ελλάδα ανάμεσα στις στάσεις της επερχόμενης περιοδείας της, ενώ για όλους τους fans της Shakira το Mad φρόντισε να εξασφαλίσει σαν δώρο το νέο album, μέσα από το Shakira Trivia, αλλά διοργάνωσε και έναν super διαγωνισμό που σε στέλνει να περάσεις μία She Wolf Night Out με την αγαπημένη σου τραγουδίστρια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *