Η μεγάλη πρεμιέρα της Άννας Βίσση και του Σάκη Ρουβά

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου έγινε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Άννας Βίσση και του Σάκη Ρουβά στο Αθηνών Αρένα. Δεκατρία χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία, οι δύο τραγουδιστές βρέθηκαν και πάλι… πρόσωπο με πρόσωπο!

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 12 το βράδυ ακριβώς και τη βραδιά ξεκίνησαν η Βέρα Μπούφη, η Στεφανία Ρίζου και οι Cabin 54. Στη συνέχεια η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκαν στη σκηνή με μία εντυπωσιακή έναρξη και τραγούδησαν μαζί τα τραγούδια “Έρωτα ή Πόλεμο” και “Άντεξα” ενώ συνέχισαν με τα τραγούδια “Είσαι” και “This Is Our Night” και το παλαιότερο “Αντίστροφη Μέτρηση“. Οι δύο καλλιτέχνες έμειναν στη σκηνή για περίπου είκοσι λεπτά – ίσα ίσα για να δώσουν μία γεύση στον κόσμο για το τι θα ακολουθήσει.

Στη συνέχεια, ο Σάκης Ρουβάς ξεκίνησε το πρόγραμμά του με το τραγούδι “Σπάσε Τον Χρόνο” και μία εκπληκτική military χορογραφία, ενώ αμέσως μετά τραγούδησε το νέο του τραγούδι “Παράφορα“. Ο Σάκης έμεινε στη σκηνή για περισσότερο από μία ώρα και τραγούδησε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Η έναρξη της Άννας Βίσση έγινε με το νέο της τραγούδι “Αγάπη Είναι, Εσύ” ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς παρουσίασε και για πρώτη φορά ακόμη ένα νέο κομμάτι με τίτλο “Έτσι Μόνο Αξίζει“. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, η Άννα Βίσση τραγούδησε νέες επιτυχίες της αλλά και παλαιότερα τραγούδια που δεν συνηθίζει να λέει στα live της όπως τα “Ρε”, “Ελένη”, “Χ”, “Είμαι”, Σαδισμός” “Τώρα” κ.α.

Το πρόγραμμα έκλεισε με την δεύτερη κοινή εμφάνιση των δύο stars που τραγούδησαν το ντουέτο τους “Σε Θέλω, Με Θέλεις” αλλά και πολλές ακόμη επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας. Το φινάλε της βραδιάς έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες με την Άννα να τραγουδά το “Ξανά” του Σάκη ενώ εκείνος να απαντά ταυτόχρονα με το δικό της “Δώδεκα”.

Μεταξύ άλλων στα τραπέζια του Αθηνών Αρένα βρέθηκαν ο Νίκος Καρβέλας, η Κάτια Ζυγούλη, ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Παπαρίζου, ο Ηλίας Ψινάκης και ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Ευχάριστη έκπληξη του προγράμματος αποτελούν οι χορογραφίες της Marguerite Derricks αλλά και τα φουτουριστικά visuals του Χρήστου Μαγγανά που “ντύνουν” οπτικά της εμφανίσεις των δύο καλλιτεχνών.

Δείτε παρακάτω μερικά videos από τη χθεσινή βραδιά.

Φωτογραφίες: Γιάννης Παπουτσάκης,panoramapress.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *