Η Καλομοίρα σε ένα συναρπαστικό διαγωνισμό!

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, η Καλομοίρα παρέα με το GETITNOW.GR βρέθηκαν στο The Mall Athens για τον πιο ανατρεπτικό online διαγωνισμό και ένα τρίωρο γεμάτο εκπλήξεις, μουσική και πολύ κέφι.

Η Καλομοίρα, παρουσίασε τον online διαγωνισμό “Get The Job” και φωτογραφήθηκε, μοιράζοντας αυτόγραφα σε όλους όσους είχαν μαζευτεί στο χώρο από νωρίς για να δούνε από κοντά την αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

Ο διαγωνισμός του GETITNOW.GR έχει ξεκινήσει από τα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη και η υποβολή των συμμετοχών ολοκληρώνεται στις 26 Ιανουαρίου, με στόχο την ανάδειξη μέσω της online ψηφοφορίας του κοινού, 3 υπέρ-τυχερών που θα γίνουν οι παρουσιαστές του μεγαλύτερου online megastore στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, μέσα από μια απλή διαδικασία συμμετοχής, οι 15 καλύτεροι συμμετέχοντες που θα ανακοινωθούν την 1η Φεβρουαρίου, θα πάρουν μέρος σε μία σειρά από απλές δοκιμασίες, που θα μπορούν όλοι να τις παρακολουθούν online και το κοινό του site θα επιλέξει τον τελικό νικητή σε κάθε κατηγορία.

Οι τρεις νικητές θα ανακοινωθούν στις 16 Φεβρουαρίου και θα έχουν την τύχη να απολαύσουν πολλά προνόμια όπως ένα διετές συμβόλαιο συνεργασίας με υψηλές αποδοχές, ένα εταιρικό αυτοκίνητο και φυσικά τη μοναδική ευκαιρία να γίνουν εξαιρετικά δημοφιλείς στο ευρύτερο κοινό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *