Η Καίτη Γαρμπή μιλάει για όλα!

Η Καίτη Γαρμπή, με αφορμή τη μετάδοση του καινούριου της τραγουδιού “Σκέψεις” αποκλειστικά από τον Love Radio 97,5, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και της Μαργαρίτας Δρούτσα και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Νίκο Αντύπα και τις φήμες που τη θέλουν να συνεργάζεται ξανά με το Φοίβο!

“Θέλω μία άλλη υπογραφή στα τραγούδια μου. Είμαι ξεκάθαρη. Ακόμα κι αν μου έφερναν το ωραιότερο τραγούδι θα ήθελα να έχει συγκεκριμένη υπογραφή. Θέλω άλλους ανθρώπους, άλλες υπογραφές, άλλο στίχο, άλλες μελωδίες να τραγουδάω! Δεν πάω να κάνω τη Φαραντούρη, ούτε να δείξω κάτι που δεν είμαι! Θέλω, όμως, να πω διαφορετικά πράγματα!”

Στην ερώτηση της Μαργαρίτας Δρούτσα για το αν θα δεχόταν να τραγουδήσει τώρα ένα τραγούδι του Φοίβου που θα ήξερε ότι θα γινόταν μεγάλη επιτυχία, απάντησε: “Ακόμα κι αν γινόταν επιτυχία, ψάχνομαι σε άλλες υπογραφές γιατί στις υπογραφές που ψάχνω και που έχω την τύχη να είμαι γιατί συνεργάζομαι με τον Νίκο Αντύπα υπάρχει μια άλλη αισθητική, μια άλλη ποιότητα, που είναι αυτό που θέλω πια. Ο Νίκος Αντύπας παράγει πολιτισμό! Εγώ θέλω, λοιπόν, να έχω ένα μέρος απο τον πολιτισμό αυτό!”

Για το Φοίβο είπε: “Μαζί με το Φοίβο κάναμε επανάσταση τότε, αλλά τώρα συγκινούν τον κόσμο διαφορετικού ύφους τραγούδια. Αμφισβητεί κανείς το ταλέντο και την ευφυία του Φοίβου; Έχει γράψει απίθανα πράγματα! Έκανε επανάσταση στην ελληνική δισκογραφία!”

Η Μαργαρίτα Δρούτσα αποκάλυψε ότι το τραγούδι “Παλιόκαιρος”, που έγινε μεγάλη επιτυχία από τον Πασχάλη Τερζή, γράφτηκε για την Καίτη, αλλά εκείνη το απέρριψε! Η Καίτη λέει χαρακτηριστικά: “Μου το έβαλε ο παραγωγός μου από το τηλέφωνο και όταν το άκουσα του λέω: “Χάλια! Είναι για ‘μένα αυτό το τραγούδι; Σοβαρολογείς;” και φυσικά όταν το άκουσα είπα ότι είναι ένα από τα ωραιότερα τραγούδια που είχαν γραφτεί και βέβαια ήταν για τον συγκεκριμένο τραγουδιστή!”

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη: “Πήγε πάρα πολύ καλά, όμως ήταν από τη μεριά μου λάθος το ότι ο δίσκος “Καινούρια Εγώ” δεν είχε καμία σχέση με το χώρο που ήμουν! Αν δεν έκανα το συγκεκριμένο δίσκο θα μπορούσα να συνεχίσω και να είμαι μια χαρά γιατί ήταν μια καταπληκτική συνεργασία!”

Ενώ για το αν θα ξαναέπαιρνε μέρος στην Eurovision, είπε: “Δεν θα είχε κανένα νόημα να ξαναπάω στην Eurovision!”

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε και για τη διακοπή των εμφανίσεών της στο Polis: “Ξεκινήσαμε για λίγες παραστάσεις, όμως είχαμε και την ατυχία να πέσουμε σε ερασιτέχνες επιχειρηματίες. Οπότε, αυτό το πράγμα τελείωσε λίγο πριν απ’ την ώρα του!”

Τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια της Καίτης αφορούν εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και την επαρχία και ένα νέο album, αφού αποφάσισε να μη γίνει επανακυκλοφορία του album “Καινούρια Εγώ”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *