Η απάντηση του ΑΝΤ1 στο θέμα ‘Ηβη’

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στο κανάλι και τη δισκογραφική σχετικά με την αποχώρηση της 16χρονης Ήβης Αδάμου από το X Factor

Την Παρασκευή που μας πέρασε τα εγχώρια Μ.Μ.Ε. αναστατώθηκαν από την επίσημη ανακοίνωση που εστάλη από την Sony η οποία κατηγορούσε το Γιώργο Θεοφάνους ως υπεύθυνο για την αποχώρηση της παίκτριας και ζητούσε μάλιστα την επιστροφή της στο talent show.

Πολλά ήταν τα σχόλιά σας για το θέμα στο σχετικό άρθρο. Διαβάστε εδώ και την ανακοίνωση-απάντηση του ΑΝΤ1 στη SONY.

Ο ΑΝΤ1 πληροφορήθηκε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Sony Music σχετικά με το X Factor μαζί με τα υπόλοιπα ΜΜΕ της χώρας, την Παρασκευή. Αντιλαμβανόμαστε από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αυτής ότι η Sony, ως επαθλοθέτρια του μουσικού μας διαγωνισμού, θα επιθυμούσε ιδανικά την κα Ηβη Αδάμου ως νικήτρια του X Factor.

Αυτό δεν επηρέασε, ούτε και πρόκειται ποτέ να επηρεάσει, τη διαφάνεια και την αξιοπιστία που ο ΑΝΤ1 πιστά και απαρέγκλιτα τηρεί στις αποφασιστικές διαδικασίες του X Factor. Άλλωστε, αυτή ακριβώς η διαφάνεια και αξιοπιστία είναι που έχει καθιερώσει τον ΑΝΤ1 ως τον πιο επιτυχημένο διοργανωτή διαγωνιστικών εκπομπών στην Ελλάδα από καταβολής ιδιωτικής τηλεόρασης. Θεωρούμε ότι τα πρόσωπα που στελεχώνουν την κριτική επιτροπή του X Factor έχουν αποδείξει στην πολύχρονη επαγγελματική πορεία τους, αλλά και στον προηγούμενο κύκλο του X Factor, τη συνέπεια και την αξιοπιστία τους.

Ποιά είναι η γνώμη σας για το όλο σκάνδαλο;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *