Η Ήβη Αδάμου κατακτά την Ευρώπη!

Το “La La Love“, το τραγούδι της Ήβης Αδάμου, βρίσκεται στην υψηλότερη θέση του Ελληνικού iTunes Chart.

Το track που έγραψε ο Alex Papaconstantinou (ο οποίος έχει γράψει τραγούδια για τους Enrique Iglesias (I like how it feels),Έλενα Παπαρίζου, Άννα Βίσση κα), μαζί με τους Bjorn Djupstrom, Alexandra Zakka και Viktro Svensson κατακτά την κορυφή της Ελλάδας μια μέρα μετά τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision.

Το τραγούδι βρίσκεται στο Top10 του Ελληνικού airplay chart και εκτός από την χώρα μας γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Σουηδία σκαρφαλώνοντας στο Top10 του iTunes. Το “La La Love” βρίσκεται και στο iTunes chart της Νορβηγίας, της Φιλανδίας και της Κύπρου. Μεγάλα Ευρωπαϊκά ραδιόφωνα όπως το NRJ Σουηδίας και το Love Radio Ρωσίας έχουν το τραγούδι στο playlist τους.

Η Ήβη πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision κερδίζοντας τον πολυπόθετο “φάκελο” για την συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό που θα γίνει σε δύο μέρες, το Σάββατο 26 Μαίου.

Το video του “La La Love” στο YouTube έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια views, ενώ στην προσωπική της σελίδα στο Facebook πλησιάζει τους 100 χιλιάδες fans.

Καλή επιτυχία Ήβη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *