Η Έλενα Παπαρίζου καλεσμένη της Μαίρης Συνατσάκη στην εκπομπή YOUR VOICE, με θέμα “STOP AIDS”

Το MAD με την υποστήριξη του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) στηρίζουν τον αγώνα ενάντια στο θανατηφόρο ιό του AIDS και συμπράττουν για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS, με σκοπό την πρόληψη και ενημέρωση του κοινού.

Πιο συγκεκριμένα, το MAD TV θα ξεκινήσει το αφιέρωμα του για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS, από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, στις 19.00, με τη μετάδοση της ζωντανής εκπομπής YOUR VOICE, με θέμα “STOP AIDS”, και τη Μαίρη Συνατσάκη να υποδέχεται στο studio, την Έλενα Παπαρίζου, καθώς και ειδικευμένους εκπροσώπους του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, για να συζητήσουν, να ενημερώσουν και βέβαια ν’ απαντήσουν ζωντανά σε ερωτήματα των τηλεθεατών, σχετικά με το φλέγον ζήτημα της μάστιγας του αιώνα, το AIDS.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί και σε επανάληψη το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 21.00

Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, το MAD TV συνεχίζει το αφιέρωμα του στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS και διαμορφώνει το πρόγραμμα του με τις special εκπομπές: Breaking Mad, με καλεσμένο τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, στις 11.00, Mad X-Rays – “Love Fear Factor”, και τέλος στις 21.00, σε επανάληψη, το Your Voice, με καλεσμένους την Έλενα Παπαρίζου και τους εκπροσώπους του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του AIDS, τo σήμα του MAD TV θα συνοδεύεται από την κόκκινη κορδέλα του AIDS και σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα, θα μεταδίδονται special Mad Act Now ID, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για τον θανατηφόρο ιό του AIDS.

Τέλος, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 19.00, θα προβληθεί και δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής YOUR VOICE, με θέμα “STOP AIDS”, όπου παρέα με τη Μαίρη Συνατσάκη στο studio, θα βρίσκονται καλεσμένοι εθελοντές κι εκπρόσωπος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, για ν’ απαντήσουν στα ερωτήματα τηλεθεατών, που θα προκύψουν είτε μέσω της επίσημης σελίδας του MAD TV στο facebook είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *