Επιστρέφουν με νέο album οι Depeche Mode

Οι Depeche Mode ανακοίνωσαν επίσημα ότι θα κυκλοφορήσουν το 13ο album τους “Delta Machine”, στις 25 Μαρτίου. Ο νέος τους δίσκος ηχογραφήθηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σε Santa Barbara, California και Νέα Υόρκη, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο Ben Hillier.

Ο Martin Gore δήλωσε σχετικά με την κυκλοφορία του νέου τους album: “Η ηχογράφηση του “Delta Machine” ήταν μια τρομακτική εμπειρία γιατί θέλαμε ο ήχος αυτής της συλλογής να είναι πολύ μοντέρνος. Θέλω οι άνθρωποι να νιώσουν όμορφα ακούγοντας αυτό το δίσκο, να νιώσουν μοναδικά. Έχει κάτι μαγικό”.

Ο Dave Gahan πρόσθεσε πως “Με αυτή την κυκλοφορία ολοκληρώσαμε την ιδέα μας για το πώς να δημιουργήσουμε ένα album. Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι το album αρχίζει να ακούγεται φυσιολογικά, τα ανακατώσαμε και δώσαμε τον αληθινό ήχο των Depeche Mode. To “Delta Machine” δεν είναι διαφορετικό και ανυπομονώ να το ακούσουν οι fans μας”.

Μετά την κυκλοφορία του νέου τους album, οι Depeche Mode θα ξεκινήσουν την νέα τους ευρωπαϊκή περιοδεία ξεκινώντας από το Hayarkon Park του Tel Aviv στις 7 Μαίου ενώ αμέσως μετά θα βρεθούν στο Terra Vibe στην Αθήνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *