Είστε έτοιμοι για τη γυμνή αλήθεια;

Η νέα ερωτική κωμωδία, με την Κάθριν Χέιγκλ και τον Τζέραρντ Μπάτλερ, έρχεται να μας ξεσηκώσει με ένα έξυπνο σενάριο και το μόνιμο θέμα συζήτησης όλων μας! Τις σχέσεις των δύο φύλων!

Η Άμπι Ρίχτερ είναι μία ρομαντική παραγωγός πρωινών εκπομπών που ψάχνει διακαώς τον “Κύριο Τέλειο”! Η καθημερινότητά της “χτυπάει ξαφνικά κόκκινο”, όταν το αφεντικό της επιβάλει στην ομάδα της τον Μάικ Τσάντγουεϊ, ένα σκληροπυρηνικό τύπο της τηλεόρασης που υπόσχεται να “ξεράσει” στον αέρα όλη την γυμνή αλήθεια για τις σχέσεις ανδρών και γυναικών. Τα πράγματα μπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Μάικ, για να αποδείξει στην Άμπι πως δεν είναι ένας αναξιόπιστος “τσαρλατάνος”, αλλά κάποιος που καταλαβαίνει σε βάθος τις συμπεριφορές των ζευγαριών, προσφέρεται να τη βοηθήσει στην κατάκτηση του KυρίουΤέλειου.

H νέα ταινία, “Η γυμνή αλήθεια”, θα μας κάνει να γελάσουμε και να συγκινηθούμε με το εκπληκτικό storyline και τους μοναδικούς χαρακτήρες που σίγουρα θα αγαπήσουμε!

Το Mad σε στέλνει cinema, στην avant premiere της ταινίας, “Η γυμνή αλήθεια”, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 14:00 στον κινηματογραφο Ιντεάλ!

Το μονό που χρειάζεται να κάνεις, είναι να στείλεις CINE ΚΕΝΟ και ονοματεπώνυμο στο 54 110 (1,19 Euro με Φ.Π.Α.) και να συμμετέχεις και εσύ στη μάχη των φύλων!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *