Γιατί κλαίει η Lady Gaga;

Δάκρυα κυλούν από τα μάτια της Lady Gaga καθώς ανοίγει την καρδιά της μπροστά στην κάμερα, στα πλαίσια του ντοκυμαντέρ του Αμερικανικού δικτύου HBO για το πέρασμα του Monster Ball Tour στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

Ακόμα και σήμερα νιώθω loser, you know? Το ξέρω ότι είμαστε εδώ που είμαστε, κι όμως! Μετικές φορές νιώθω όπως ένιωθα τότε, στο σχολείο. Και πρέπει κάθε πρωί να συνέρχομαι και να λέω στον εαυτό μου ότι είμαι superstar, για να βγάλω τη μέρα, για να είμαι αυτό που θέλουν οι fans μου να είμαι. Θέλουν να με καταστρέψουν, δεν θα τα καταφέρουν – δεν θα τους αφήσω.” λέει κλαίγοντας με λυγμούς, ενώ αφαιρεί το make-up της μπροστά στον καθρέφτη.

Στο τέλος του promo video, που έκανε το γύρο του διαδικτύου αυτές τις μέρες, η Gaga κάνει την προσευχή της και ζητά από το Θεό να της δίνει δύναμη να νιώθει “νικήτρια” όχι για την ίδια, αλλά για τους ανθρώπους γύρω της.

Δείτε το απόσπασμα στο video που ακολουθεί και εδώ ένα ακόμη στιγμιότυπο από το ντοκυμαντέρ. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα στο HBO το Σάββατο 7 Μαΐου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *