Γιάννης Κότσιρας: Γιατί αρνήθηκε να είναι ένας από τους coaches του The Voice

Ο Γιάννης Κότσιρας ήταν καλεσμένος στο Πρωινό ΑΝΤΕΝΝΑ και τον Γιώργο Λιάγκα και ερωτήθηκε για το The Voice. Οι πληροφορίες έλεγαν πως ο τραγουδιστής είχε δεχτεί πρόταση να είναι ένας από τους coaches του show:

«Υπήρχαν πολλοί πρακτικοί αλλά και ιδεολογικοί λόγοι που είπα όχι. Μέσα σε όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα μας εγώ δεν μπορούσα να βρω τον εαυτό μου μέσα σε αυτό το αξιοπρεπές μουσικό show, στο οποίο όμως κάποια στιγμή χάνεται η μουσική. Από ένα σημείο και μετά αρχίζεις να βασίζεις την τηλεθέαση των “προϊόντων” σου σε τι γίνεται πίσω από τις κάμερες. Από όλα τα μουσικά reality που είχαμε τόσα χρόνια στην Ελλάδα εγώ πιστεύω πως μόνο 2-3 παιδιά έκαναν καριέρα».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν θα είχα σε καμία περίπτωση πρόβλημα να κάτσω δίπλα στην Βανδή και τον Ρέμο. Έχουμε πολύ καλή προσωπική σχέση».

«Υπάρχει ένας μύθος γύρω από αυτό. Όπως το ευρύτερο έντεχνο τραγούδι έβγαλε τη φήμη για τους άλλους, τους “αντιπάλους”, ότι εκεί δεν ακούς μουσική και είναι όλα ξεφτίλα, έτσι η αντεπίθεση είναι ότι πας στους έντεχνους και μιζεριάζεις και δεν περνάς καλά. Αυτά είναι και λίγο θέματα lifestyle, αλλά ειδικά την προηγούμενη δεκαετία υπήρξε ένα lifestyle που ειδικά εμείς ήμασταν πολέμιοί του. Γιατί, ειδικά αν είσαι εμπορικός τραγουδιστής, ενοχλείς όταν δεν μπορούν να σε εκμεταλλευτούν. Οπότε, ποια ήταν η αντιπαλότητα; Βγάζουμε βρώμες ότι αν πας στον Κότσιρα θα μιζεριάσεις»!

Διαβάστε ακόμα:

Η Δέσποινα Βανδή κυκλοφορεί το επόμενό της single!

Ο Αντώνης Ρέμος απαντάει στον Λιάγκα για τις “αρπαχτές”: “Θα τα πούμε σαν άντρες”

Δεν μιλιούνται μεταξύ τους οι One Direction!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *