Αυτήν την Κυριακή η 84η απονομή των Βραβείων Oscar

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την 84η απονομή των Βραβείων Oscar στο Kodak Theatre του Los Angeles. (Θυμηθείτε εδώ τις υποψηφιότητες)

Στο ρόλο του παρουσιαστή θα συναντήσουμε φέτος τον Billy Crystal και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τις θανατηφόρες ατάκες του, όπως άλλωστε μας είχε συνηθίσει στο παρελθόν.

Την ίδια στιγμή το σασπένς είναι μάλλον περιορισμένο καθώς λίγες κατηγορίες μοιάζουν αμφίρροπες. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις προβλέψεις των γραφείων στοιχημάτων που, δίνουν ως φαβορί το “The Artist“, το οποίο εκτιμούν ότι θα κερδίσει σε αρκετές κατηγορίες. Η μεγαλύτερη μάχη θα δοθεί κυρίως για τα Oscar Α’ Ανδρικού και Α’ Γυναικείου ρόλου. Οι αρχικές εκτιμήσεις για ντέρμπι στο Oscar Σκηνοθεσίας δείχνουν να διαψεύδονται υπέρ του Michel Hazanavicious “The Artist”, ενώ ο Martin Scorsese καραδοκεί με το “Hugo”.

Όπως κάθε χρόνο το CinemaNews.gr έχει ετοιμάσει ένα μεγάλο αφιέρωμα για τα βραβεία με όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την 84η απονομή των Oscars καθώς και πολλά στοιχεία για την ιστορία του θεσμού.

Προλαβαίνετε ακόμα να παίξετε στο διαγωνισμό προβλέποντας τους νικητές ώστε να διεκδικήσετε κινηματογραφικά έπαθλα από τις νικήτριες ταινίες.

Και φέτος μέσα από τις σελίδες του αφιερώματος θα υπάρχει ζωντανός σχολιασμός όσων συμβαίνουν στην τελετή της Απονομή των Oscars, από τις 03.30 τα ξημερώματα της (Καθαρής) Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου.

http://www.cinemanews.gr/oscars/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *