Αποκλειστικό: Ο will.i.am και ο Taio Cruz μιλούν για την ταινία “Rio”!

Ο Will.I.Am σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας RIO, αποκαλύπτει πως μετά τη συμμετοχή του στο Madagascar 2 αποφάσισε να δανείσει τη φωνή του στον καρδινάλιο Pedro της ταινίας Rio. Τονίζει ακόμα πως ήθελε πάρα πολύ να συμμετάσχει στην ταινία της οποίας τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στη Βραζιλία που υπεραγαπάει. Άλλωστε, λόγω της αγάπης του για τη χώρα, πρόσφατα μετακόμισε στη Baja μία πόλη λίγο έξω από το Rio. Ένας ακόμα λόγος που τον έκανε να θέλει να συμμετάσχει και μουσικά στην ταινία είναι το γεγονός ότι του δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Jamie Foxx και μάλιστα αποκαλύπτει πως σκοπεύουν να συνεργαστούν ξανά πολύ σύντομα.

Συνέντευξη όμως για την ταινία έδωσε και ο Taio Cruz που υπογράφει τη μουσική των τίτλων. Ο Cruz αποκάλυψε πως το τραγούδι δεν είχε γραφτεί αρχικά για την ταινία, αλλά επειδή ανέκαθεν αντλούσε την έμπνευσή του από την 7η τέχνη, το τραγούδι ταίριαξε απόλυτα με την ταινία και μόλις οι άνθρωποι της Fox το άκουσαν, δήλωσαν ξετρελαμένοι και του ζήτησαν να γίνει το τραγούδι των τίτλων. Άλλωστε, τα τραγούδια του είναι σαν μικρές ιστορίες -συμπληρώνει- που περιγράφουν διάφορες πτυχές του χαρακτήρα του και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις ταινίες κινουμένων σχεδίων καθώς επίσης είναι και λάτρης των ταινιών επιστημονικής φαντασίας, με αγαπημένες του το “Star Trek” και το “Star Wars“.

Δείτε παρακάτω το trailer της ταινίας -καθώς και αποκλειστικές φωτογραφίες από το φιλμ και από την πρεμιέρα στη Βραζιλία- και τσεκάρετε εδώ τα 2 πρώτα λεπτά του “Rio“!

Η ταινία “Rio” έρχεται στις αίθουσες στις 7 Απριλίου από την Odeon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *