Έτοιμη να γίνει μαμά, δηλώνει η Kylie Minogue

Αποφασισμένη να κάνει οικογένεια δηλώνει η 42χρονη diva της pop Kylie Minogue, που δεν θέλει με τίποτα να αφήσει τον καρκίνο του μαστού, που νίκησε πριν μερικά χρόνια, να την αποτρέψει από το να γίνει μητέρα.

Η μικροσκοπική star από την Αυστραλία δήλωσε ότι ο γιος της αδερφής της Dannii ξύπνησε μέσα της το μητρικό ένστικτο και τώρα το σκέφτεται περισσότερο από ποτέ να εξετάσει όλες τις πιθανές μεθόδους γονιμοποίησης, προκειμένου να φέρει και εκείνη στον κόσμο ένα παιδί.

Έχω λάβει υπ’ όψιν μου διάφορες μεθόδους, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Οι ειδικοί μπορούν να κάνουν απίστευτα πράγματα αυτές τις ημέρες, ειδικά στην Αμερική“.

Ακόμα και αν δεν γίνουν τα σχέδιά της για οικογένεια πραγματικότητα, η Kylie δηλώνει ευγνώμων για τη ζωή της και χαρούμενη που έχει επανέλθει στη φυσική κατάσταση που είχε πριν της διαγνωστεί ο καρκίνος: “Δεν θέλω να χάσω άλλα κιλά. Μόνο γυμναστική χρειάζομαι. Θέλω να νιώσω και πάλι ότι το σώμα μου μού ανήκει. Εδώ και καιρό ένιωθα σαν να ‘φοράω’ το σώμα μιας ξένης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *