Άννα Βίσση “LAV” @ KENTRO ATHINON

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

“L A V

@ KENTRO ATHINON

Φέτος η Άννα Βίσση πατάει γκάζι στο L A V!

Με το θεαματικό show “LAV”, την καινούργια της μουσική παράσταση για την τρέλα του έρωτα, την απάτη του έρωτα, τα μικρά εγκλήματα και τα μαγικά του κόλπα.

Με αγαπημένα ρεπερτόρια, νέα τραγούδια και παλιά αισθήματα που κρατούν για πάντα.

Με την Άννα Βίσση, αυτή την αξεπέραστη show woman και ταυτόχρονα μοναδική ερμηνεύτρια, στην πιο ερωτική και θηλυκή στιγμή της.

Με τρελή διάθεση για clubbing στο KENTRO ATHINON που μετονομάζεται σε LAV και γεμίζει καρδιές για να υποδεχτεί το πιο ηλεκτρισμένο και αγαπησιάρικο show της Αθήνας.

Με τη νεαρή DEMY , το ποπ κορίτσι που σάρωσε φέτος τα βραβεία στα MAD Video Music Awards (καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια, καλύτερο hip hop videoclip και καλύτερο ντουέτο – συνεργασία) και έρχεται να προσθέσει τη χαρά και το πάθος της στο “LAV” – ly σχήμα του χειμώνα.

Με τους θεσσαλονικιούς MY EXCUSE, τη δυνατή μπάντα με την επιτυχία “Is it over now”, που κρατάνε τον κόσμο όρθιο μέσα στο ροκ πλανήτη τους και επιστρέφουν από περιοδεία και ηχογραφήσεις στις ΗΠΑ με ξεσηκωτικές διασκευές, από rock μέχρι house και r’n’b αλλά και με το νέο τους single “Silent revolution”.

Η ξεχωριστή πρόταση του φετινού show, κρατάει λύρα και έρχεται από την Κρήτη:

Ο γνωστός σε όλους ΝΙΚΟΣ ΖΩΙΔΑΚΗΣ, ο κρητικός προφέσορας της αυτοσχέδιας μαντινάδας και δεξιοτέχνης της λύρας, σε μια ανατρεπτική εμφάνιση που περιλαμβάνει από παθιασμένες μαντινάδες, σούστες και ριζίτικα μέχρι και κέλτικα σόλα, υπόσχεται να ενώσει τον κόσμο του LAV και να στείλει τον ένα στην αγκαλιά του άλλου!

Οι ρακές από μας…

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και τη σκηνοθεσία του προγράμματος αναλαμβάνει για μια ακόμη χρονιά η Μυρτώ Κοντοβά, ενώ τα σκηνικά επιμελείται ο Μανώλης Παντελιδάκης. Στο σχεδιασμό φώτων ο Πάρις Αναγνωστόπουλος.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ “LAV“: Rewind to the future. Forward to the past.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

LAV @ KENTRO ATHINON

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 142 & ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ

ΤΗΛ. :2103454108-2103454888

FAX: 210-3454907

e-mail: info@kentro-athinon.gr

www.kentro-athinon.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *