Τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο - Mad TV
Mad Weekend

Τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο
Prev1 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το astrologos.

Κριός

Για εσάς τους Κριούς, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο φέρνει εντάσεις  και αναταραχές, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις  8-10 Απριλίου. Ακόμη, η όψη αντίθεσης  Άρη –Δία  η οποία γίνεται ακριβείας, φέρνει στο προσκήνιο  οικονομικά, νομικά και διαδικαστικά θέματα τα οποία μπορεί να σας στεναχωρήσουν, να σας «ξεβολέψουν» κατά κάποιο τρόπο. Η Αφροδίτη δείχνει ότι μπορεί κάποιοι φίλοι σας είναι απατηλοί, και ενδέχεται να σας εξαπατήσουν. Την Κυριακή, με την Σελήνη να περνά στον Ταύρο, τα πράγματα εξομαλύνονται κάπως, γενικότερα όμως  το τριήμερο αυτό θα πρέπει οι κινήσεις σας να είναι πολύ μετρημένες  γιατί μπορεί να υπάρξουν παγίδες  οι οποίες θα σας δημιουργήσουν οικονομικά και συναισθηματικά προβλήματα.

Ταύρος

Το τριήμερο αυτό δεν είναι ευνοϊκό για εσάς τους Ταύρους, ειδικά την Κυριακή που το τετράγωνο της Αφροδίτης( κυβερνήτη πλανήτη σας)  με τον Ποσειδώνα δείχνει απογοητεύσεις και λάθη σε οικονομικό επίπεδο. Για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Μαΐου, όπως ήδη έχουμε αναφέρει από τις προηγούμενες ημέρες, υπάρχει ένταση, ενώ θέματα που έχουν σχέση με οικογενειακές σας καταστάσεις έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Οι Ταύροι του Απριλίου μπορεί να έχετε σημαντικές συζητήσεις, ενώ η Νέα Σελήνη δείχνει ότι μπορεί να έχετε κάποια απωθημένα  που έρχονται τώρα στην επιφάνεια.  Βέβαια, στο τέλος αυτού του Σαββατοκύριακου που ο  Ήλιος περνά στο δικό σας ζώδιο θα μάθετε πολλά και θα λειτουργήσετε εντελώς διαφορετικά. Προσέχετε λοιπόν τις κινήσεις που θα κάνετε, αλλά αν παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες θα πρέπει να τις μελετήσετε πολύ προσεκτικά.

Δίδυμοι

Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής (κυβερνήτης πλανήτης σας) μπορεί να φέρνει σε εσάς τους Διδύμους μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες, παρά το γεγονός ότι η Νέα Σελήνη λειτουργεί προς όφελος όσων είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου (γύρω στις 19-20  Ιουνίου) μιλώντας για νέα ξεκινήματα, ουσιαστικά θα πρέπει να προσέχετε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας οι οποίοι μπορεί να παρέμβουν στην προσωπική σας ζωή και να χαλάσουν γενικότερα την ατμόσφαιρα. Οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 25-27 Μαΐου προσέχετε την κοινωνική σας ζωή, όπου, ειδικά την Κυριακή,  μπορεί να προκύψουν λάθη, εξαπατήσεις, αλλά και συναισθηματικές απογοητεύσεις γενικότερα.

Καρκίνος

Καρκίνοι μου, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αυτό το τριήμερο μιλά για  νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας χώρο, τα οποία όμως θα είναι αρκετά δύσκολα. Για όσους είστε γεννημένοι μετά τις 10 Ιουλίου  η ανάγκη σας για αλλαγές θα είναι πιεστική, ενώ οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται. Γενικότερα, ένα οικονομικό θέμα το οποίο έχει σχέση με την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή μπορεί να σας φορτίσει. Το τριήμερο αυτό είναι πολύ μπερδεμένο.

 

Δείτε τα υπόλοιπα στην επόμενη σελίδα

 

Prev1 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mad Weekend

More in Mad Weekend

10 γλυκά που δεν σου πάει η καρδιά να τα φας!

Evangelos GiannopoulosJune 10, 2016

Viral: Lamborghini 300.000 λιρών παίρνει φωτιά στη μέση του δρόμου!

Evangelos GiannopoulosMay 5, 2016

Το ζεϊμπέκικο του Παντελίδη που έμεινε στην ιστορία

Evangelos GiannopoulosFebruary 18, 2016

Πως θα ήταν το “Harry Potter” αν ήταν εφηβική ρομαντική κομεντί! Τέλειο video

SpirosJanuary 22, 2016

Τα καλά του photoshop: Πως θα ήταν οι διάσημες σταρ με …παραπανίσια κιλά και ψωμάκια

Evangelos GiannopoulosJanuary 22, 2016

5 μικρά πραγματάκια που θα σε βοηθήσουν να ξυπνάς το πρωί πιο εύκολα!

Evangelos GiannopoulosNovember 25, 2015

Τρελό γέλιο: Γι’αυτό οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες!

Evangelos GiannopoulosNovember 24, 2015

Σε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να απαγορευτεί για πάντα η είσοδος σε αεροπλάνο!

Evangelos GiannopoulosNovember 24, 2015

Αυτές είναι οι αδελφές 10 πασίγνωστων παρουσιαστριών, ηθοποιών και τραγουδιστών

Evangelos GiannopoulosNovember 20, 2015