Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου - Mad TV
Showbiz

Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου

Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Παρά το γεγονός ότι σας συμβαίνουν η μια αναποδιά πίσω από την άλλη, εσείς παραμένετε ψύχραιμοι κι αισιόδοξοι και τελικά καταφέρνετε να ξεπεράσετε με αρκετή επιτυχία τα εμπόδια που συναντάτε. Ο Άρης τονώνει την αποφασιστικότητά σας, και η Αφροδίτη την γοητεία σας κι έχετε όλες τις συνθήκες με το μέρος σας ώστε να προσεγγίσετε τους στόχους σας, αρκεί να μην είστε επιπόλαιοι.   Θέματα σπουδών και ότι έχει σχέση με την επαγγελματική σας αποκατάσταση σας βάζουν σε σκέψεις καθώς καλείστε να πάρετε μια σημαντική απόφαση άμεσα, οπότε σκεφτείτε πολύ σοβαρά όλες τις πιθανές εξελίξεις που θα πρέπει να περιμένετε.    

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Σελήνης – Κρόνου εντείνει τις φιλοδοξίες σας και η προσαρμοστικότητά καθώς και η ευελιξία σας έχουν σαν αποτέλεσμα να βρείτε νέες εναλλακτικές λύσεις που σας παρέχουν μια ποιότητα ζωής που θα ζήλευαν πολλοί. Μην ακούτε όσους αντιδρούν με τις αποφάσεις σας ειδικά αν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας.   Προσέξτε από το απόγευμα και μετά μια ένταση που μπορεί να σας φέρει σε ρήξη με τον σύντροφό σας και να χαλάσει όλα τα σχέδια που είχατε για ένα όμορφο και ρομαντικό βράδυ. Φροντίστε να κρατήσετε μια ψύχραιμη στάση κι επιστρατεύστε το χιούμορ σας ώστε να καλμάρει η ατμόσφαιρα σύντομα.    

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δύσκολη όψη της Σελήνης δημιουργεί αρκετή ανασφάλεια κι αμφιβολίες σχετικά με τη ζωή σας, αλλά από την άλλη, έχετε χειροπιαστά πράγματα ώστε να πάρετε λίγο τα πάνω σας και να ανακτήσετε το κουράγιο και την αισιοδοξία σας. Μην πιέζετε καταστάσεις και ανθρώπους και βιώστε αυτά που συμβαίνουν με ψυχραιμία.   Αν ψάχνετε να βρείτε αφορμή για να δικαιολογήσετε τις ατασθαλίες στη διατροφή σας, το μόνο που καταφέρνετε είναι να βλάπτετε τον οργανισμό σας. Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να οργανώσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και να προμηθευτείτε όλα αυτά που χρειάζεστε. Προσπαθήστε να το τηρείτε όσο περισσότερο μπορείτε.    

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επίδραση του Ερμή σας δημιουργεί αρκετή νευρικότητα κι έχει αντίκτυπο στην υγεία σας. Προσπαθήστε να μη σκέφτεστε συνεχώς όλα αυτά που σας προβληματίζουν και βρείτε τρόπους να εκτονώνεστε. Κάποιες ασκήσεις γυμναστικής από νωρίς το πρωί θα σας βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος και θα αυξήσουν την ενεργητικότητά σας.   Όλη μέρα είστε στην τσίτα και καθώς έχετε την αίσθηση πως κάτι κακό θα συμβεί, υπάρχει περίπτωση να αντιδράσετε απέναντι στους συνεργάτες σας με τρόπο που αργότερα θα μετανιώσετε. Από το απόγευμα και μετά εξισορροπεί η ψυχική σας κατάσταση, οπότε έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα.    

 

ΛΕΩΝ

Η αίσθηση που έχετε πως είστε μετέωροι σας έχει κουράσει και αναζητάτε νέους τρόπους ώστε να ενισχύσετε το εισόδημά σας. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε το διαρκές άγχος που σας καθηλώνει, έχετε τις προοπτικές να βγείτε από το αδιέξοδο, αρκεί να έχετε πίστη στις ικανότητές σας και να μη σας επηρεάζει η απαισιοδοξία που επικρατεί γύρω σας.   Από το μεσημέρι και μετά είστε πολύ ευσυγκίνητοι και θέλετε να εκφράσετε τα αισθήματά σας σε κάποιον που σας καταλαβαίνει, οπότε είναι κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με κάποιο άτομο που μπορεί να έχετε πληγώσει με τη συμπεριφορά σας.    

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι κοντά σας που σας ταρακουνούν και σας αποτρέπουν από λανθασμένες κινήσεις πριν να είναι αργά. Σήμερα θα πρέπει να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στις συμβουλές κάποιου ατόμου που εμπιστεύεστε και μην παρασύρεστε από τον παρορμητισμό σας. Η μέρα ενδείκνυται για την τόνωση του νου και του πνεύματος.   Μια έκπληξη σας περιμένει από το απόγευμα και μετά, οπότε ανεβαίνει η διάθεσή σας κατακόρυφα. Εκμεταλλευτείτε αυτά τα θετικά αισθήματα στο έπακρο μια και μπορεί να σπανίζουν τον τελευταίο καιρό. Προσέξτε τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο.    

 

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές αγορές και επενδύσεις αποφύγετε να τις πραγματοποιήσετε από νωρίς το πρωί. Αργότερα μέσα στη μέρα που η Σελήνη έχει μια πιο θετική όψη, μπορείτε να τακτοποιήσετε λογαριασμούς και οποιοδήποτε ζήτημα οικονομικής φύσεως δίχως να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις.   Ιδανική μέρα από άποψη κοινωνικών επαφών και μια γνωριμία αργότερα το βράδυ ξυπνάει μέσα σας κάποιες ανάγκες που είχατε για αρκετό διάστημα σε δεύτερη μοίρα. Μη διστάσετε να δείξετε τον ενθουσιασμό σας αν όντως κάποιος σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.    

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξαφνικές υποχρεώσεις σε συνδυασμό με μια σημαντική συνάντηση που θα γίνει μέσα στη μέρα, σας δημιουργούν τεράστιο άγχος σε σημείο να μπλοκάρετε εντελώς. Αντιμετωπίστε ένα ένα τα ζητήματα, επιστρατεύστε την αυτοπεποίθησή σας και το κυριότερο μην ξεχνάτε πως έχετε όλες τις προοπτικές για να πετύχετε τον στόχο σας.   Στο οικογενειακό σας περιβάλλον κάποιες μικροεντάσεις προσέξτε ώστε να μην εξελιχθούν σε θύελλες και μάλιστα για λεπτομέρειες. Κι επειδή είστε η ήρεμη δύναμη της οικογενείας, ο κλήρος πέφτει σε εσάς ώστε να επηρεάσετε θετικά και τους υπόλοιπους και να επαναφέρετε τις ισορροπίες.    

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατάλληλη μέρα για να σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον της σχέσης σας κι αν αντέχετε να είστε μαζί ή χώρια από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν παρ’ όλη την τρέλα που μπορεί να κουβαλάει, εσείς νιώθετε πως δεν μπορείτε να ζήσετε μακριά του, τότε δεν χωράει αμφιβολία πως είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.   Με τη Σελήνη να εντείνει τα συναισθήματά σας, θα νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε κάποιες προσωπικές σας σκέψεις και εμπειρίες με ένα οικείο σας πρόσωπο, καθώς σας έχει κουράσει το γεγονός πως πρέπει να κρατάτε αρκετά πράγματα μόνο για τον εαυτό σας. Οι αποκαλύψεις που θα κάνετε, θα προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη μια και θα απέχουν πολύ από τα δεδομένα που είχατε δώσει ως τώρα.    

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο εγωισμός και η υπερηφάνεια σας δεν σας αφήνουν να δείτε ξεκάθαρα πιο είναι το συμφέρον σας, με αποτέλεσμα να μένετε στάσιμοι. Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που θα σας πούνε και δεν θα χάσετε. Προσπαθήστε να ξεκουράσετε και λίγο το μυαλό σας, ξεφορτωθείτε το άγχος και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις.   Αν σας έχει κουράσει να τρώτε συνεχώς τα μούτρα σας μέσα από τις λάθος επιλογές σας μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για συντροφικότητα, ήρθε η ώρα να γίνετε πιο επιλεκτικοί αλλά κυρίως να εκτιμήσετε εσείς τον εαυτό σας πρώτα, ώστε να βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σας εκτιμήσει με τη σειρά του.    

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια άτομα που εμπιστεύεστε και θεωρείτε φίλους, ίσως να μη χαίρονται και τόσο με την ευτυχία σας άσχετα αν παριστάνουν πως συμμερίζονται τη χαρά σας. Θα πρέπει να συγκρατηθείτε και να επικρατήσει η λογική, καθώς θα γίνουν σημαντικές αποκαλύψεις μέσα στη μέρα που θα σας κάνουν πυρ και μανία.   Ερωτικά για όσους είστε χωρίς σύντροφο ένας νέος δεσμός ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν και δείξτε προσοχή στο κοντινό σας περιβάλλον. Μπορεί ο άνθρωπος που ψάχνετε να είναι δίπλα σας. Όσοι έχετε κάποιο δεσμό, υπάρχει πιθανότητα σύγκρουσης, οπότε έχετε το νου σας..    

 

ΙΧΘΥΣ

Έχετε βαρεθεί να ακούτε συνέχεια υποσχέσεις και να σας πηγαίνουν από αναβολή σε αναβολή. Ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να πιέσετε (με το γάντι) κι εσείς απ την πλευρά σας και να μην επαφίεστε στο φιλότιμο των άλλων, γιατί δυστυχώς θα περιμένετε για πολύ ακόμα. Προσοχή στους φαφλατάδες γύρω σας.   Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σας δημιουργεί άγχος και πανικό, μαζέψτε όλη σας την αυτοπεποίθηση και αντιμετωπίστε το, γιατί μάλλον έχετε υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις του και σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να βάλετε εσείς τα όρια μέσα στα οποία θα κινηθείτε από δω και πέρα.  

 

Πηγή

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Showbiz

More in Showbiz

Shawn Mendes

Ο Shawn Mendes ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη!

Maria CheimonidouFebruary 18, 2019
Katy Perry και ο Orlando Bloom αρραβωνιάστηκαν

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom αρραβωνιάστηκαν!

Maria CheimonidouFebruary 15, 2019
Cardi B απάντησε

Η Cardi B απάντησε στα σχόλια ότι ΔΕΝ άξιζε να κερδίσει στα Grammy!

Maria CheimonidouFebruary 13, 2019

Η Cardi B διέγραψε το Instagram της!

Maria CheimonidouFebruary 12, 2019
Justin Bieber και η Hailey Baldwin

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin μίλησαν για την ερωτική τους ζωή!

Maria CheimonidouFebruary 8, 2019
Pink

Η Pink απέκτησε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk Of Fame!

Maria CheimonidouFebruary 6, 2019
Ariana Grande έκανε ένα τεράστιο tattoo fail

Η Ariana Grande έκανε ένα τεράστιο tattoo fail!

Maria CheimonidouFebruary 4, 2019
Britney Spears επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Η Britney Spears επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά από 17 χρόνια!

Asteropi ChainaFebruary 1, 2019
Demi Lovato

Η Demi Lovato γιόρτασε 6 μήνες απεξάρτησης από τις ουσίες

Maria CheimonidouJanuary 31, 2019