Τι λένε τα ζώδια για την νέα εβδομάδα - Page 2 of 4 - Mad TV
More Stuff

Τι λένε τα ζώδια για την νέα εβδομάδα

Τι λένε τα ζώδια για την νέα εβδομάδα
Prev2 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου, αναδεικνύει πολλά από τα θέματα που σε ενδιαφέρουν και σε συγκινούν, όπως είναι για παράδειγμα η συνεύρεση σου με αγαπημένα πρόσωπα σε ένα οικογενειακό κλίμα αλλά και η προστασία-φροντίδα όσων την έχουν ανάγκη. Πέρα όμως από όλα αυτά που έχουν συναισθηματική αξία, ο Ερμής στον Ζυγό αναμένεται να συμβάλλει και σε μια συμφωνία σχετική με ένα περιουσιακό θέμα.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας δείχνει διατεθειμένος να ορίσει την έναρξη μιας «νέας εποχής» στην προσωπική σου ζωή αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις οριστικά τις «εκκρεμότητες» του παρελθόντος. Άφησε πίσω σου λοιπόν οτιδήποτε σε βαραίνει.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αν ψάχνεις για δουλειά, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βρεις αυτό που θέλεις, ανάλογα θετικές όμως μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οποιοδήποτε εργασιακό θέμα σε απασχολεί, είτε πρόκειται για την δικτύωση σου ή την απόκτηση του κατάλληλου εξοπλισμού, είτε για μια συνεργασία που θα σου λύσει τα χέρια. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Καρκίνο σου συνιστά να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου.

Ερωτικά
Ο Κρόνος σου ζητά να ξεκαθαρίσεις μια προσωπική σου υπόθεση, παίρνοντας αν χρειαστεί και την ευθύνη είτε να «την τελειώσεις» είτε να την «φορτωθείς». Καλό είναι όμως να μην πάρεις οποιαδήποτε απόφαση υποκινούμενος από την ανασφάλεια σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής είναι… πρόθυμος να σου προσφέρει μια εναλλακτική λύση σε ένα οικονομικό αλλά και συνάμα επαγγελματικό ζήτημα, επαναφέροντας στο προσκήνιο μια πρόταση συνεργασίας, που δεν ευοδώθηκε στο παρελθόν, ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει γι’ αυτό ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση έχεις να ωφεληθείς πολλά από την δικτύωση και τις δημόσιες σχέσεις σου

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε βάζει να αναζητάς το «απόλυτο» αλλά επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις ούτε ένα ψεγάδι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το πιθανότερο αποτέλεσμα είναι να μείνεις μόνος/η με αποκλειστική παρέα τις σκέψεις σου!

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Prev2 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stuff

More in More Stuff

 Τρεις pop stars για πρώτη φορά μαζί: Σάκης Ρουβάς,Έλενα Παπαρίζου,Eλένη Φουρέιρα σε μια μοναδική συναυλία από τον ΟΠΑΠ στις 22 Σεπτεμβρίου στον Ιππόδρομο Αθηνών!

Τρεις pop stars για πρώτη φορά μαζί: Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα σε μια μοναδική συναυλία

Fotis KonstantopoulosSeptember 20, 2019
Digital Marketing Academy 2019

Digital Marketing Academy 2019 by CollegeLink

Fotis KonstantopoulosSeptember 19, 2019

Discover Dogs: 11-13 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας

Fotis KonstantopoulosSeptember 19, 2019
Επικίνδυνες Μαγειρικές δεύτερη χρονιά

Οι Επικίνδυνες Μαγειρικές για 2η χρονιά στο Θεάτρο Αλκμήνη

Fotis KonstantopoulosSeptember 17, 2019
Comedy Club ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ

H Αθήνα αποκτά το δικό της Comedy Club

Fotis KonstantopoulosSeptember 16, 2019
connected we stand 2019

CONNECTED WE STAND
Ένα τριήμερο Φεστιβάλ για τη στήριξη 30.000 θυμάτων πολέμου

Fotis KonstantopoulosSeptember 13, 2019

Έρχεται η κορυφαία συναυλία της χρονιάς από τον ΟΠΑΠ: Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα στις 22 Σεπτεμβρίου στο Markopoulo Park

Asteropi ChainaSeptember 2, 2019
Shoot.. Score … Win

Η Γιορτή του Μπάκετ στο Allou! Fun Park

Asteropi ChainaAugust 30, 2019
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου μιλούν για τη ξεχωριστή συναυλία που θα δώσουν στο Ηρώδειο για την Ένωση « Μαζί για το Παιδί»!

Maria CheimonidouAugust 29, 2019