Τι λένε τα ζώδια για την νέα χρονιά! - Mad TV
Featured Category

Τι λένε τα ζώδια για την νέα χρονιά!

Τι λένε τα ζώδια για την νέα χρονιά!
Prev1 of 6Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Διαβάστε αναλυτικά τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2016 για όλα τα ζώδια!


 

Κριός

«Αυτό δεν το περίμενα» είναι η ατάκα που θα χαρακτηρίζει την αισθηματική σου ζωή το 2016. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, αν η σχέση σου έχει βαλτώσει και πιστεύεις ότι ο χωρισμός είναι μονόδρομος, τότε μπορεί ξαφνικά να γίνει κάτι κι ο ενθουσιασμός να επανέλθει ενώ αν πάλι νιώθεις ικανοποίηση με το εταίρο σου ήμισυ πιθανόν, εντελώς απρόσμενα, να αναζητήσεις κάτι νέο. Αν είσαι από αυτούς που έχουν αφορίσει τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή έχουν πει μεγάλες κουβέντες για το τι θα έκαναν ή δεν θα έκαναν για χάρη του έρωτα, ετοιμάσου να ξαφνιαστείς με τον εαυτό σου και να κάνεις και τους άλλους να πάθουν «τραλαλά» με τις έξω από τα νερά επιλογές σου. Η λέξη ανατροπή θα είναι συνώνυμη της ερωτικής σου ζωής.

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 2 και 17 Απριλίου ή έχεις τον Ωροσκόπο μεταξύ της 13ης και 26ης μοίρας θα ζήσεις μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και τις σχέσεις σου. Συναρπαστικές γνωριμίες και απρόσμενες καταστάσεις θα σπάσουν την ρουτίνα και θα διώξουν την ανία από τη ζωή σου προσφέροντας σου την ευκαιρία να ανανεωθείς. Οι όποιες άμυνες θα σπάσουν, τα «πρέπει» θα τελειώσουν, θα κινηθείς μπροστά και θα τολμήσεις πράγματα που δεν έχεις καν διανοηθεί.
Μέσα σε αυτή τη χρονιά, τα «παράλληλα» και τα «τρίγωνα» θα σε πολιορκούν όμως καλό είναι να αποφύγεις να μπλέξεις τη δουλειά και με τον έρωτα γιατί κινδυνεύεις όχι απλά να σε δείχνουν με το δάκτυλο, αλλά να έχεις και επαγγελματικές απώλειες. Αν σου αλλάξουν τμήμα ή σου δείξουν την πόρτα της εξόδου, ακόμα και αν δεν στο πουν, να ξέρεις ότι κατά 99,9% ερωτικό σκάνδαλο έχει κάνει τη ζημιά. Πολύ πιθανόν η άποψη που είχαν για σένα κάποιοι να αλλάξει ριζικά εξαιτίας μιας ερωτικής σου επιλογής.

Με τον Άρη για μεγάλο διάστημα στον Σκορπιό και συγκεκριμένα από τις 4/1 ως τις 6/3 και 28/5 ως 2/8 η λίμπιντο θα είναι στα ύψη και καταπιεσμένες επιθυμίες θα πάρουν τα ηνία. Πρόσεξε αυτό το διάστημα σε τι σχέση θα εμπλακείς γιατί το πάθος θα συνοδεύεται και από μπόλικες δόσεις πόνου. Ακόμη, επειδή ο Άρης θα διελαύνει από τον 8ο οίκο σου, που δείχνει τα οικονομικά των άλλων, θα πρέπει να προσέξεις μήπως ένας έρωτας σε «χρεώσει». Στο διάστημα αυτό δεν ευνοείται σε περίπτωση ενός διαζυγίου να προσπαθήσεις να διεκδικήσεις οικονομικά οφέλη ή να χωρίσετε με το πρώην ταίρι σου την περιουσία σας γιατί αν το γενέθλιο ωροσκόπιο σου δεν δέχεται θετικές όψεις ίσως ζημιωθείς.

Ο έρωτας το 2016 κερδίζει και σου χαρίζει μεγάλες στιγμές, γέλια και χαρά με την Πανσέληνο στις 24/1, τη Νέα Σελήνη στις 2/8 όπως και μεταξύ 6/8 και 30/8 με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα. Θα αισθανθείς ερωτευμένος/η, δημιουργικός/η και το σεξ θα είναι έντονο.

Η Πανσέληνος στις 23/3 και η Νέα Σελήνη στις 1/10 φέρνουν στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στο κεφάλαιο «γάμος» και «σχέσεις» στη ζωή σου και πιθανόν οι εξελίξεις λόγω και του Ουρανού στο ζώδιό σου να είναι είτε γρήγορες και ανέλπιστες, είτε επιτακτικές και αποκαλυπτικές.

Τέλος, στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, εισέρχεται στον τομέα των σχέσεών σου και ξεκινά μια πολύ ευνοϊκή περίοδος κατά την οποία ίσως χρειαστεί να ψάχνεις για… κουμπάρο. Ο δεσμός σου με τον/την σύντροφό σου μπορεί να συσφιχθεί ενώ αν είσαι μόνος/η, τότε αυτή που θα μείνει στο «ράφι» θα είναι η σκόνη σου.

 

 

Ταύρος

Βαρύ ήταν το «αντίο» ή το φορτίο που σήκωσες στις σχέσεις σου με τον Κρόνο να διελαύνει τα προηγούμενα χρόνια από τον οίκο των σχέσεων πιέζοντάς σε αφόρητα και προσφέροντας σου πόνο. Πόνο, τόσο όσο εσύ ίσως δεν έχει δώσει σε κανέναν. Πήρες όμως και μαθήματα. Μέσα από τα δύσκολα έμαθες. Το πρόβλημα όμως είναι ότι, είτε ο Κρόνος σου πήρε τη σχέση είτε μέσα από δυσκολίες την έκανε σταθερή σα βράχο, έριξε την ψυχή σου σε βαθύ προβληματισμό.

Έτσι, με τον Κρόνο πλέον στον Τοξότη, θα μπεις σε διαδικασία ψαξίματος αλλά και αντιμετώπισης μιας βαθιάς ανησυχίας ή μελαγχολίας που άφησε η κρίση στις σχέσεις σου. Συνάμα, θα ασχοληθείς με τις αξίες του/της συντρόφου σου και τη διαχείρισή τους ενώ σε όσα συναισθηματικά ή οικονομικά σου προσφέρει θα θελήσεις να βάλεις μια τάξη. Αν βγήκες από έναν γάμο ή μια σχέση ίσως νιώσεις, πέρα από συναισθηματικά και οικονομικά χαμένος/η και η όποια οικονομική απαίτηση δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Από την άλλη, αν είσαι σε σχέση, θα πρέπει να προσέξεις το βαθμό εξάρτησής σου από το ταίρι σου σε κάθε επίπεδο.

Με τον πλανήτη του πολέμου, τον Άρη, στο Σκορπιό μεταξύ 4/1 και 6/3 και 28/5 ως 2/8 ο τομέας των σχέσεων θα πάρει φωτιά. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως κρυφά παράπονα και ζήλειες βγουν στην επιφάνεια σε μια εποχή που θα είναι ό,τι πιο δύσκολο για το ταίρι σου, αφού θα διανύει μια φορτισμένη περίοδο. Από την άλλη, ο κλονισμός μια άλλης σχέσης, μια περιπέτεια υγείας, μια δοκιμασία ή παλιά ιστορία μπορεί να γίνει αφορμή για νέα ξεκινήματα μέσα στη σχέση σου. Πολύ πιθανόν το ταίρι σου να δεχθεί «πόλεμο» ή να εμπλακεί σε μια αντιδικία και να χρειαστεί τη στήριξή σου. Να θυμάσαι «η αγάπη μες στην μπόρα και μες στο χιόνι δυναμώνει και έτσι κόντρα στον καιρό πες σ’ αγαπώ». Αν είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, θα νιώσεις πιο έντονη την επιθυμία να διεκδικήσεις και να πολεμήσεις για ένα πρόσωπο που επιθυμείς αλλά ίσως να δημιουργηθούν και έντονα συναισθήματα για άτομο που θα το νιώθεις σαν «καταστροφή» σου.

Με το Δία στο πλευρό σου, όμως, η ευτυχία πάντα θα σε βρίσκει, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη. Μπορεί το 2016 να είναι γεμάτο αισθηματικές προκλήσεις, όμως, όπως και να το κάνεις, το να έχεις τον πλανήτη της τύχης και της ευημερίας με το μέρος σου είναι άκρως σημαντικό. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ακόμα και στην περίπτωση που έχεις να αντιμετωπίσεις αισθηματικές αντιξοότητες ο Δίας θα βρίσκει τρόπους να σε αβαντάρει. Η δημιουργία μιας σχέσης μέσα στο 2016 είναι πολύ πιο εύκολη από άλλες χρονιές ενώ αν είσαι σε σχέση, θα ισχύει το «σαν θέλει ο νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να ‘χει ο πεθερός» και έτσι το 2016 ενδέχεται να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας, να αποκτήσεις παιδί ή να κάνεις και τα δύο.

Έτσι, το 2016 σε αντίθεση με άλλες χρονιές η χαρά και η διασκέδαση θα βρίσκουν τρόπο να υπάρχουν στη ζωή σου. Αναμφίβολα θα χαμογελάς πολύ περισσότερο στον ερωτικό τομέα από τα προηγούμενα χρόνια, θα βγαίνεις, θα φλερτάρεις, θα κάνεις έρωτα, θα ζεις ρομαντικές στιγμές και, ως παιδί της Αφροδίτης, θα έχεις κάθε απόλαυση και ηδονή.

Οι πιο θετικές περίοδοι για την ερωτική σου ζωή είναι μεταξύ 30/4 και 24/5, 6/8 και 30/8 αλλά και 12/11 ως 7/12.

 

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Prev1 of 6Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Featured Category

More in Featured Category

Eminem γιορτάζει 11 χρόνια νηφαλιότητας

O Eminem γιορτάζει 11 χρόνια νηφαλιότητας!

Maria CheimonidouApril 22, 2019
Jim Morrison, Amy Winehouse, Kurt Cobain και άλλοι θρύλοι της μουσικής ζωντανεύουν μέσα από το Hollywood.

Jim Morrison, Amy Winehouse, Kurt Cobain και άλλοι θρύλοι της μουσικής ζωντανεύουν μέσα από το Hollywood.

Asteropi ChainaApril 20, 2019
Η Shakira τιμά τη μνήμη του Gabriel García Márquez

Η Shakira τιμά τη μνήμη του Gabriel García Márquez

Asteropi ChainaApril 19, 2019
συλλογή του Θέμη Γεωργαντά

«Join The Club 6»: Κυκλοφόρησε η νέα συλλογή του Θέμη Γεωργαντά!

Maria CheimonidouApril 19, 2019
Πλήθος καλλιτεχνών προσεύχεται για την Παναγία των Παρισίων

Πλήθος καλλιτεχνών προσεύχεται για την Παναγία των Παρισίων

Asteropi ChainaApril 18, 2019

GoT: O Joe Jonas τρολάρει την αρραβωνιστικιά του στο Instagram!

Asteropi ChainaApril 16, 2019

H Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στον τελικό της Eurovision 2019!

Asteropi ChainaApril 16, 2019

Ο Chris Cornell δανείζει το όνομά του στην πιο viral μαύρη τρύπα του γαλαξία;

Asteropi ChainaApril 16, 2019
Wiz Khalifa

Ο Wiz Khalifa έρχεται στη μικρή οθόνη!

Maria CheimonidouApril 11, 2019