Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου - Page 2 of 3 - Mad TV
More Stuff

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου
Prev2 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ρισκάρεις και βλέπεις ότι σου πάει, αφού σου δημιουργεί μια θετική κατάσταση γύρω σου γιατί δεν σου αρέσει να φοβάσαι και να κάνεις πίσω λόγω αυτών των συναισθημάτων. Η σκέψη για ένα παιδί θα είναι πολύ έντονη και θα βρεθείς σε φάση που θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις άμεσα.
Ερωτικά: Σου αρέσει να μοιράζεσαι με το άτομο που είστε μαζί. Θα νιώσεις μεγάλη αισιοδοξία και θα αφήσεις πίσω σου μια μίζερη πραγματικότητα η οποία δεν σου πηγαίνει καθόλου. Όσο πάντως και να μην θέλεις να παραδεχτείς την επιρροή του Τοξότη στην ζωή σου, είναι πολύ έντονη και κυρίως πολύ αισιόδοξη και διδακτική.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα τολμήσεις να ρισκάρεις και να επενδύσεις πάνω σε μια καινούργια πραγματικότητα η οποία σου πηγαίνει και σε κάνει να νιώθεις πολύ δυνατός/η ενώ βοηθά τις βλέψεις σου. Πάντως αν περιμένεις χρήματα θα τα πάρεις και μάλιστα πολύ εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να ξεφύγεις από τα κουτάκια σου τελικά θα γίνει και μπορεί να βρεθείς να κάνεις πράγματα που η λογική σου δεν συμφωνεί καθόλου. Είναι πάντως απαραίτητη η αισιοδοξία για να βγεις από τα διάφορα τρέχοντα προβλήματα.
Ερωτικά: Δεν αμφισβητείς τα λόγια ενός ατόμου και θέλεις να τα πιστέψεις, ακόμα κι αν έχουν και μια δόση υπερβολής. Ο λόγος είναι ότι έχεις ανάγκη να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες στιγμές και να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Η σχέση με Δίδυμο ή Τοξότη ίσως να είναι ελαφρώς χύμα και ρευστή αλλά εσένα σε ικανοποιεί πλήρως.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπαίνεις στην φάση της υπερβολής και δείχνεις ότι είσαι ικανός/η να κάνεις υπερβάσεις σε πολλά ζητήματα αλλά έχεις καταλάβει ότι αν δεν κάνεις μια συγκεκριμένη, δεν θα μπορείς να προχωρήσεις και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Απλά θέλει να προσέξεις να μην γίνουν λάθη από παραλείψεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που είναι πολύ εύκολο και ανοικτό για σένα και αυτό θα σου δώσει ελευθερία και μεγάλη άνεση στην επικοινωνία αλλά και στην καινούργια γνώση. Ίσως η επιθυμία σου για να ξεκινήσεις νέες γλώσσες σήμερα γίνει πραγματικότητα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην παρασυρθείς από λόγια και κουτσομπολιά γιατί μπορεί να μεταφερθούν κάπως άτσαλα από άλλα πρόσωπα και να εκτεθείς.
Ερωτικά: Νιώθεις την ελευθερία της επικοινωνίας και αυτό σε βάζει να είσαι όσο μπορείς ο εαυτός σου και το χρειάζεσαι γιατί δεν αντέχεις να βρίσκεσαι σε μια σχέση που δεν έχει έντονα συναισθήματα αλλά και αρμονία και εσωτερική ευγένεια. Ένα ταξίδι ή σκέψεις για να συνδεθείς με ένα πρόσωπο που είναι μακριά σου ίσως να σε απασχολήσουν περισσότερο από όσο περίμενες αλλά θα σου αρέσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου συμμετοχή θα βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα μεγάλο κόλλημα που είχες εδώ και καιρό. Κυρίως θα βγεις έξω από την αδρανή στάση που είχες απέναντι σε μια δουλειά που αφορά όμως και σε κάποιες συνεργασίες σου. Τώρα είναι σαν να βλέπεις ακριβώς πως πρέπει να κινηθείς, χωρίς να υπάρχει συναισθηματική εμπλοκή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Αναζητάς μια κατάσταση που θα σε απελευθερώσει και θα σε κάνει να ξεφύγεις από εκείνο το άγχος που σε κυνηγά και βρίσκεις ανταπόκριση άμεση που θα σε ξεμπλοκάρει. Οι αγορές σου ίσως να είναι υπερβολικές αλλά τουλάχιστον θα σε ευχαριστήσουν γιατί δεν θα είναι και τόσο συνηθισμένες.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι αντικειμενικότητα για να δεις την αλήθεια μέσα στην σχέση σου κι ίσως της δώσεις μια επιπλέον ευκαιρία να περάσεις καλύτερα, αφού δεν θα κολλάς στα ίδια και στα ίδια και κυρίως θα αφαιρέσεις τον θυμό και την εξάρτηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Ψάχνεις ευκαιρίες αλλά μπορεί να σου φαίνονται κάπως ακριβές γι’ αυτό θα σε σκεφτείς πολύ τι θα κάνεις. Ίσως πρέπει να γίνει ένα άνοιγμα και να μην έχεις τα χρήματα που χρειάζονται αλλά θα βρεθούν μετά από παρέμβαση ενός δικού σου ατόμου.

Διαβάστε τις προβλέψεις για Τοξότες, Αιγόκερους, Υδροχόους και Ιχθείς στην επόμενη σελίδα

 

Prev2 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stuff

More in More Stuff

Disney ζωάκια ήρωες

Κάποιοι ήρωες της Disney υπάρχουν και στην πραγματική ζωή!

Fotis KonstantopoulosOctober 14, 2019
Winter Plisskën Festival 2019

Το Winter Plisskën Festival στις 7 Δεκεμβρίου μεταμορφώνει το Piraeus 117 Academy και το The Hub Events

Fotis KonstantopoulosOctober 14, 2019

H “Παριζιάνα” στο Θέατρο Broadway

Fotis KonstantopoulosOctober 9, 2019

Look who’s talking: Ένας μήνας αφιερωμένος στους πιστούς μας τετράποδους φίλους!

Fotis KonstantopoulosOctober 9, 2019
Ζήσης Ρούμπος Josephine backstage ρεπορταζ

Δείτε το backstage reportage από την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 by Amita Motion

Fotis KonstantopoulosOctober 8, 2019

Ο σκύλος και η γάτα σου μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις σημαντικά προβλήματα υγείας!

Fotis KonstantopoulosOctober 7, 2019

Premise Comedy Club: Από Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή 
με 6 διαφορετικούς κωμικούς

Fotis KonstantopoulosOctober 4, 2019

Η παράσταση “Γουόντερλαντ” ξεκινά το ταξίδι της στη σκηνή Black Box του Θεάτρου 104

Fotis KonstantopoulosOctober 4, 2019
Ο θρύλος του 1900

“Ο θρύλος του 1900
” για δεύτερη χρονιά, από 18 Οκτωβρίου,
 για 8 μόνο παραστάσεις

Fotis KonstantopoulosOctober 2, 2019