Τα ζώδια του Σαββάτου 17 Ιανουαρίου - Mad TV
Mad Weekend

Τα ζώδια του Σαββάτου 17 Ιανουαρίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 17 Ιανουαρίου

Κριός
Για σας τους Κριούς το Σάββατο είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα για να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας. Ακόμη, η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να παίρνει έναν νέο δρόμο, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας (μετά τις 10-12 Απριλίου δηλαδή). Προσέχετε κατά την διάρκεια μετακινήσεων, αλλά και τον τρόπο που οδηγείτε και κινείστε γενικότερα. Την περίοδο αυτή υπάρχει αρκετό παρασκήνιο, το οποίο θα πρέπει να έχετε κατά νου, ενώ θα πρέπει να προστατευτείτε από τυχόν εξαπατήσεις και να προσέχετε κάποια θέματα που έχουν σχέση με το υγρό στοιχείο.

Ταύρος
Ταύροι μου, το Σάββατο είναι μια πολύ καλή μέρα για τα οικονομικά σας, ενώ την Κυριακή είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες αλλαγές, οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές για την ζωή σας. Όμως, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην οικογενειακή σας ζωή μπορεί να σημειωθούν απρόβλεπτα, σημαντικά, αλλά και υπερβολικά γεγονότα. Η υπερβολή θα χαρακτηρίζει γενικότερα την συμπεριφορά σας τόσο στα οικονομικά όσο και στα συναισθηματικά σας. Οι φίλοι σας σας προσφέρουν την βοήθειά τους, όμως, γενικότερα, θα πρέπει να προσέχετε τυχόν εξαπατήσεις και παγίδες.

Δίδυμοι
Το Σαββατοκύριακο μπορείτε να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας. Για εσάς τους Διδύμους του τρίτου δεκαημέρου, για εσάς δηλαδή που έχετε γεννηθεί μετά τις 10-12 Ιουνίου, η Κυριακή είναι μια εξαιρετική μέρα! Οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις σας, αλλά και κάποια νέα, σημαντικά σχέδια, που κάνετε αυτό το διάστημα, θα αποδώσουν κατά τον καλύτερο τρόπο. Εσείς που ασχολείστε με γραπτά, με εκδόσεις, με πνευματικές εργασίες, ή γενικότερα με νομικά, διαδικαστικά θέματα θα δείτε γενικά ευχάριστες εξελίξεις σε τέτοιου είδους θέματα.

Καρκίνος
Το Σάββατο νομικά και διαδικαστικά θέματα έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση τόσο με τα άμεσα οικονομικά σας όσο και με τα οικονομικά τρίτων ( εφορία, δάνεια, ασφάλειες) φαίνεται ότι το διαχειρίζεστε με κάποια υπερβολή, η οποία μπορεί να σας ζημιώσει. Επίσης, η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά από νέα μονοπάτια.

Λέων
Εσείς οι Λέοντες, το Σάββατο είναι μια πολύ καλή ημέρα για να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας, ειδικά εσείς οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Η υπερβολή βέβαια δεν λείπει για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης – Δία σας κάνει να ξεφαντώνετε, στην κυριολεξία. Όμως, προσέχετε, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε λαθεμένες επιλογές και λαθεμένες εκτιμήσεις, που θα σας ζημιώσουν.

Παρθένος
Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου το Σάββατο και η Κυριακή είναι καλύτερες μέρες, για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Οι σχέσεις που μπορεί να έχετε με τα πρόσωπα του εργασιακού σας περιβάλλοντος σας ευνοούνται ιδιαίτερα και θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργεί μια περίεργη και απατηλή κατάσταση στις σχέσεις σας με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ιδίως αν έχουν σχέση και με τα οικονομικά σας.

Ζυγός
Το Σάββατο είναι μια καλύτερη ημέρα, για να δείτε φίλους, να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Την Κυριακή, αλλά και γενικά όλο αυτό το τριήμερο, η αντίθεση Αφροδίτης – Δία σας κάνει κάπως υπερβολικούς στην συμπεριφορά σας. Γενικότερα, τόσο η κοινωνική σας ζωή όσο και οι σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ευνοούνται ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.

Σκορπιός
Το Σάββατο είναι μια καλύτερη μέρα, ενώ την Κυριακή έχετε διλήμματα ανάμεσα στο να μείνετε με την οικογένειά σας ή να ασχοληθείτε με την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή. Προσέχετε επίσης και την υγεία σας, την υγεία των παιδιών σας και γενικότερα την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων. Ενδεχομένως τα παιδιά ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα να περάσουν μια περίοδο, κατά την οποία θα χρειάζονται την βοήθεια και την στήριξή σας. Εάν παίρνετε φάρμακα, βεβαιωθείτε ότι είναι τα σωστά, αυτά που ταιριάζουν στην δική σας περίπτωση, και ότι έχετε καταλάβει ακριβώς τη δοσολογία που σας έχει υποδείξει ο γιατρός σας.

Τοξότης
Το Σάββατο είναι μια καλύτερη μέρα για σας τους Τοξότες που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο. Οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις αλλά και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις μπορεί πραγματικά να σας δίνουν χαρά, ωστόσο οι υπερβολές θα σας κουράσουν.

Αιγόκερως
Το Σάββατο είναι μια καλύτερη μέρα, για να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας. Σε οικονομικά θέματα, μια δόση υπερβολής στην τακτική που θα ακολουθήσετε μπορεί να σας κοστίσει. Γενικότερα υπάρχουν αλλαγές στα σχέδια που κάνετε τόσο για την οικογένειά σας, όσο και για την επαγγελματική σας ζωή. Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές.

Υδροχόος
Το Σάββατο είναι μια πολύ καλή μέρα για να δείτε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα οικονομικά σας θα πρέπει να εξακολουθήσετε να το προσέχετε και τις ημέρες που ακολουθούν. Η παρουσία του Άρη και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σας κάνει να ακολουθήσετε μια λαθεμένη ή απατηλή πορεία στα οικονομικά σας.

Ιχθείς
Το Σάββατο είναι μια καλύτερη μέρα, ενώ την Κυριακή μπορείτε να περιμένετε ευχάριστες επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Αν έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο, να θυμάστε ότι θα πρέπει να περιορίσετε τις πιθανότητες ατυχημάτων. Γενικά να προσέχετε την υγεία σας.

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mad Weekend

More in Mad Weekend

10 γλυκά που δεν σου πάει η καρδιά να τα φας!

Evangelos GiannopoulosJune 10, 2016

Viral: Lamborghini 300.000 λιρών παίρνει φωτιά στη μέση του δρόμου!

Evangelos GiannopoulosMay 5, 2016

Το ζεϊμπέκικο του Παντελίδη που έμεινε στην ιστορία

Evangelos GiannopoulosFebruary 18, 2016

Πως θα ήταν το “Harry Potter” αν ήταν εφηβική ρομαντική κομεντί! Τέλειο video

SpirosJanuary 22, 2016

Τα καλά του photoshop: Πως θα ήταν οι διάσημες σταρ με …παραπανίσια κιλά και ψωμάκια

Evangelos GiannopoulosJanuary 22, 2016

5 μικρά πραγματάκια που θα σε βοηθήσουν να ξυπνάς το πρωί πιο εύκολα!

Evangelos GiannopoulosNovember 25, 2015

Τρελό γέλιο: Γι’αυτό οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες!

Evangelos GiannopoulosNovember 24, 2015

Σε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να απαγορευτεί για πάντα η είσοδος σε αεροπλάνο!

Evangelos GiannopoulosNovember 24, 2015

Αυτές είναι οι αδελφές 10 πασίγνωστων παρουσιαστριών, ηθοποιών και τραγουδιστών

Evangelos GiannopoulosNovember 20, 2015