Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου! - Mad TV
More Stuff

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου!

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου!
Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

ΚΡΙΟΣ

Κάτι καινούριο θα εξάψει τη φαντασία σας, θα πρέπει όμως να αποβάλετε τον φόβο για το άγνωστο, ώστε να μη σταθεί εμπόδιο στις αναζητήσεις σας. Ενδεχομένως κάποιοι να παρεξηγηθούν αν δεν μοιραστείτε μαζί τους τις ιδέες σας, κάτι που δεν χρειάζεται να σας απασχολεί στην προκειμένη φάση. Μείνετε επικεντρωμένοι στο πλάνο σας και κάντε ό,τι περνά από το χέρι σας για να τον προσεγγίσετε.

Είστε χαλαροί με ρομαντική διάθεση και δεν σκοπεύετε να ασχοληθείτε με τίποτα που δεν θα σας εμπνέει. Κατάλληλη στιγμή για να ταξιδέψετε, να αποκτήσετε νέες γνώσεις και να κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Αξιοποιήστε τη θετική σας ενέργεια δημιουργικά και φροντίστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας όπως τραβάει η ψυχή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σχέσεις συνεργασίας ή φιλίας μπορεί να κλονιστούν αν ξεπεραστούν τα όρια της οικειότητας ή αν προκύψει ένα οικονομικό ζήτημα που δεν θα μπορεί να επιλυθεί και δεν θα λείψουν οι εντάσεις. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι για να βρείτε το δίκιο σας και αποφύγετε σκληρές εκφράσεις που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Από το απόγευμα του Σαββάτου και μετά, επανέρχονται οι ισορροπίες.

Μπορεί μια καινούρια γνωριμία μέσα στο διήμερο να σας εκνευρίσει λόγω των ασυναρτησιών που θα ακούσετε, αλλά μπορεί να οφείλεται στην κατανάλωση αλκοόλ, παρά στο χαρακτήρα και τις γνώσεις του ατόμου, οπότε μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα από την πρώτη σας συνάντηση. Στην πορεία, ή θα γίνετε πολύ καλοί φίλοι ή εραστές.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Ερμής και Άρης σας προκαλούν αρκετή υπερένταση με αποτέλεσμα να ψάχνετε όλη την ώρα να ασχοληθείτε με κάτι, οπότε φροντίστε τουλάχιστον να είναι κάτι που σας χαλαρώνει και σας ευχαριστεί. Η διάθεσή σας είναι καλή, αλλά υπάρχει περίπτωση κάποιος να παρεξηγήσει το χιούμορ σας και να έρθετε σε αντιπαράθεση. Δώστε τόπο στην οργή, για να μην πάει χαμένο αδίκως το διήμερο.

Γεμάτο επαφές και συναντήσεις προβλέπεται το Σαββατοκύριακο και σας δίνεται η ευκαιρία να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο με τους φίλους σας ή με την οικογένεια και το σύντροφό σας. Μια κοντινή ή μακρινή εκδρομή (αν το αντέχει η τσέπη σας) θα είναι μια πολύ καλή λύση για να ανανεωθεί η διάθεσή σας, να γεμίσουν τα πνευμόνια σας με οξυγόνο και να ξεθυμάνουν οι προβληματισμοί σας καθώς η φύση έχει ευεργετικές ιδιότητες.

 

Δες τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Prev1 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stuff

More in More Stuff

Global Game Jam [Athens] 2019

Έρχεται το Global Game Jam [Athens] 2019!

Asteropi ChainaJanuary 23, 2019
MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure

Έρχεται το MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure

Asteropi ChainaJanuary 23, 2019
10 ταινίες που περιμένουμε όλοι σαν τρελοί το 2019

Δες τις 10 ταινίες που περιμένουμε όλοι σαν τρελοί το 2019!

Maria CheimonidouJanuary 21, 2019
TOC TOC

«TOC TOC ενεργός τώρα!» έρχεται στο θέατρο ΗΒΗ!

Maria CheimonidouJanuary 8, 2019
Christmas Magic Festival

Christmas Magic Festival: Οι Καλύτεροι και Πολυβραβευμένοι Μάγοι του Λας Βέγκας έρχονται στην Αθήνα για να μας εντυπωσιάσουν!

Maria CheimonidouDecember 22, 2018
Homo Greco

Homo Greco: O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σκηνοθετεί για πρώτη φορά – Δείτε την παράσταση

Asteropi ChainaDecember 22, 2018
Χρονικό Διάστημα

Η παράσταση «Χρονικό Διάστημα» επιστρέφει 10 χρόνια μετά την πρώτη της παρουσίαση!

Asteropi ChainaDecember 21, 2018

To best seller βιβλίο «Η Ψιλικατζού» μεταφέρεται στο θεατρικό σανίδι!

Asteropi ChainaDecember 21, 2018
Μιχάλης Ρακιντζής

Απόλαυσε τον Μιχάλη Ρακιντζή στον Σταυρό του Νότου Plus!

Maria CheimonidouDecember 21, 2018