Τα ζώδια της Τετάρτης 21 Ιανουαρίου - Mad TV
More Stuff

Τα ζώδια της Τετάρτης 21 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 21 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Καθυστερήσεις σε περιουσιακά και οικονομικά ζητήματα σας έχουν φέρει σε αδιέξοδο κι έχετε αρχίσει να χάνετε το κουράγιο σας. Η μέρα σας είναι από το πρωί γεμάτη ένταση και θα πρέπει να δώσετε πραγματική μάχη με τον εαυτό σας ώστε να καταφέρετε να αντεπεξέρθετε στις υποχρεώσεις σας. Όσο χάλια κι αν είναι η ψυχολογία σας, μην τα παρατάτε και συνεχίστε την προσπάθειά σας καθώς είναι το μόνο που μπορεί να σας βγάλει από το αδιέξοδο.   Ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί μια δυσκολία στην επικοινωνία σας με τους άλλους και υπάρχει περίπτωση πάνω στην κουβέντα να δημιουργηθεί παρεξήγηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Θέματα που έχουν σχέση με πολιτική, καλύτερα να τα αφήσετε για κάποια άλλη στιγμή.    

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε αναποφάσιστοι σχετικά με ένα προσωπικό ζήτημα που σας απασχολεί και προκειμένου να κάνετε κάποια κίνηση που θα αποβεί εις βάρος σας, προτιμάτε να το αφήσετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να ζητήσετε τη συμβουλή ενός οικείου σας προσώπου. Φροντίστε να είναι άτομο της εμπιστοσύνης σας αν και η τελική απόφαση θα πρέπει να είναι δική σας.   Έχετε αρκετά ανεκτική διάθεση και είστε έτοιμοι να δεχτείτε τους άλλους με τα ελαττώματα και τις ιδιοτροπίες τους. Η γενναιοδωρία σας συμβάλλει στο να έχετε μια καλή σχέση με τους περισσότερους γύρω σας, φροντίστε μόνο να αξίζουν πραγματικά ώστε να μη χάνετε αδίκως το χρόνο σας και το κυριότερο να μην επενδύετε συναισθηματικά σε λάθος άτομα.    

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον πανικό δεν γίνεται τίποτα. Ειδικά σήμερα που θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τις δυνάμεις σας καθώς προκύπτουν αρκετές υποχρεώσεις, σταματήστε να σκέφτεστε όλη την ώρα αυτά που φοβάστε μη συμβούν και επικεντρωθείτε στη δουλειά σας όσο το δυνατόν πιο απερίσπαστοι. Στηριχθείτε στις δυνάμεις σας και μη χάνετε το κουράγιο σας λόγω των εμποδίων που συναντάτε.   Ενισχύστε περισσότερο τις σχέσεις με τους φίλους σας, ώστε να υπάρχουν άνθρωποι που μπορείτε να ανταλλάξετε πέντε κουβέντες και να βγαίνετε αραιά και που από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Η μονοτονία μπορεί να αποβεί απελπιστικά αποπνικτική κι ο μόνος τρόπος να απαλλαγείτε, είναι παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα.    

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πρόσκληση σε κάποια κοινωνική υποχρέωση σας δημιουργεί μεγάλο άγχος. Ενδεχομένως το τελευταίο διάστημα να έχετε απομονωθεί από τον κοινωνικό σας περίγυρο κι η επανένταξή σας να σας φέρνει σε αμηχανία. Χαλαρώστε και μην έχετε την εντύπωση πως σας περιμένουν όλοι για ανάκριση σχετικά με τη ζωή σας. Πάνω κάτω τα προβλήματα όλων είναι κοινά.   Η ανάγκη σας να είστε το επίκεντρο της προσοχής είναι αρκετά έντονη σήμερα και θα κάνετε κάποιες ενέργειες που αργότερα θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση όταν θα έχετε ξεπεράσει αυτή σας την τάση. Για να μη χαλάσετε την εντύπωση που θέλετε να κάνετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, κρατήστε χαμηλό προφίλ κι ακούστε με ενδιαφέρον αυτά που θα σας πει.    

 

ΛΕΩΝ

Όσο κι αν προσπαθείτε να παραμείνετε αισιόδοξοι και να αφοσιωθείτε στη δουλειά σας, έρχεται ένα μαντάτο από νωρίς το πρωί που σας ρίχνει την ψυχολογία και μετά πρέπει να κάνετε αγώνα για να επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Σήμερα θα χρειαστεί να παραμείνετε ψύχραιμοι και να προσπεράσετε τα γεγονότα, ώστε να μη σας προσπεράσουν αυτά.   Έντονη είναι η ανάγκη σας για κοινωνικές επαφές και διασκέδαση και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι με ποιον τρόπο θα ικανοποιήσετε τις ορέξεις σας. Μην καταπιέζεστε κι επιδιώξτε να βγείτε και να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα, καθώς η Αφροδίτη δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για ψυχαγωγία και φλερτ.    

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σίγουροι για μια επαγγελματική κατεύθυνση που θέλετε να πάρετε, αλλά ενδεχομένως να μην έχετε τα απαραίτητα χρήματα για να την πραγματοποιήσετε. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που θεωρείτε φερέγγυο, δεν έχετε να χάσετε τίποτα με το να κάνετε μια νύξη, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρει την ιδέα σας αρκετά πρωτότυπη και να θέλει να συνεργαστείτε.   Η μυστικοπάθεια και οι ψιθυριστές κουβέντες ατόμων από το οικογενειακό σας περιβάλλον σας βάζουν σε σκέψεις και κινούν τις υποψίες σας. Μη βάζετε στο μυαλό σας σενάρια συνομωσίας, γιατί υπάρχει περίπτωση να προσπαθούν να σας προστατεύσουν από κάτι δυσάρεστο ή να οργανώνουν και κάποια έκπληξη.    

 

ΖΥΓΟΣ

Αν έχετε ένα σημαντικό ραντεβού κατά τη διάρκεια της ημέρας, ξεκινήστε από νωρίς να οργανώνεστε καθώς ο ανάδρομος Ερμής υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει κάποια καθυστέρηση στις μετακινήσεις σας. Ορισμένα εμπόδια που μπορεί να συναντήσετε, μην τα λάβετε υπόψη σας ως οιωνούς. Η κατάσταση είναι γενικώς άστατη, οπότε να είστε σε εγρήγορση.   Ρίξτε το βάρος της προσοχής σας από το απόγευμα και μετά στη σχέση σας. Ειδικά αν αισθάνεστε πως το τελευταίο διάστημα έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σας ζωή, πόσο μάλλον θα το αισθάνεται κι ο σύντροφός σας. Κανονίστε ένα ρομαντικό δείπνο και βγάλτε από το μυαλό σας τις σκοτούρες της καθημερινότητας.    

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια οικονομικά ζητήματα αρχίζουν να μπαίνουν αργά αλλά σταθερά σε μια τάξη κι είναι κάτι που σας αναπτερώνει το ηθικό και σας ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεση. Προσέξτε και μην αρχίσετε σπατάλες και περιττά έξοδα, γιατί κατακόρυφη θα είναι κι η πτώση.. Ο ανάδρομος Ερμής σας ευνοεί σε θέματα επικοινωνίας και επαγγελματικών συμφωνιών. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα όσο μπορείτε.   Μια νέα γνωριμία έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες στη σχέση σας κι αρχίζετε να σκέφτεστε σοβαρά να το διαλύσετε. Σίγουρα κάθε τι καινούριο το χαρακτηρίζει ένα πάθος που μπορεί να μην υπάρχει σε μια μακροχρόνια σχέση. Σκεφτείτε σοβαρά όμως αν θα θυσιάσετε το δεσμό σας για έναν παθιασμένο έρωτα που κι αυτός με τη σειρά του θα σβήσει.    

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν κι έχουν αρχίσει ορισμένα πράγματα να μπαίνουν σε μια ομαλή πορεία, παρ’ όλα αυτά όμως, συνεχίζετε να νιώθετε ανασφαλείς κι αβέβαιοι για το μέλλον. Η ανάγκη σας να πειραματιστείτε σε ένα νέο επίπεδο, μπορεί να σας δημιουργήσει μπελάδες καθώς η κατάσταση είναι αρκετά αμφίβολη. Επικεντρωθείτε στη δουλειά σας κι αφήστε τα ρίσκα για αργότερα. Η μέρα δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους ενέργειες.   Ένα φιλικό σας πρόσωπο βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να συνεισφέρετε, ώστε να μην το προσβάλλετε. Αν μπορείτε να σκαρφιστείτε έναν τρόπο να προσφέρει κάπου τις υπηρεσίες του, είναι μια καλή λύση, ώστε να μην αισθανθεί αμήχανα.    

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής σας προκαλεί την ανάγκη να κρατήσετε μια συντηρητική στάση σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, από την άλλη η επιρροή του Άρη σας ωθεί να πάρετε κάποιες ριψοκίνδυνες αποφάσεις για τη ζωή σας. Μια και βρίσκεστε σε σύγχυση, αφήστε στην άκρη κάθε τι σημαντικό κι επικεντρωθείτε σε θέματα καθημερινής ρουτίνας, τουλάχιστον μέχρι να είστε πιο ξεκάθαροι στις απόψεις σας.   Κάποια σύννεφα στη σχέση σας οφείλονται στις ατελείωτες ώρες απουσίας σας και υπάρχει περίπτωση να ξεσπάσει καυγάς αν δεν δείξετε την απαραίτητη κατανόηση στο σύντροφό σας. Μια έξοδος σε ένα αγαπημένο σας στέκι, θα εξομαλύνει την κατάσταση και θα ξαναβρείτε τις ισορροπίες.    

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα γενικότερο αλαλούμ είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας κι αισθάνεστε πως δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλετε άκρη με κανέναν σήμερα. Στο χώρο της εργασίας επικρατεί ασυνεννοησία και το μόνο που σκέφτεστε είναι πότε θα έρθει η ώρα να σχολάσετε και να απαλλαγείτε από όλη αυτήν την ένταση που επικρατεί. Κάντε υπομονή, γιατί από νωρίς το μεσημέρι ξαναβρίσκετε τους ρυθμούς σας κι όλα αυτά που σας στρεσάρουν θα είναι παρελθόν.   Η αχαριστία είναι κάτι που δεν συγχωρείτε και σήμερα θα πάρετε μια απογοήτευση από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που βοηθήσατε στο παρελθόν και θα προσπαθήσει να σας διαβάλλει σε τρίτους. Όταν ξεπεράσετε το σοκ, θα διαπιστώσετε πολλά, κατόπιν εορτής βέβαια..    

 

ΙΧΘΥΣ

Ο ανάδρομος Ερμής βγάζει στην επιφάνεια κάποια προβλήματα του παρελθόντος που είχατε αμελήσει και ξανακάνουν την εμφάνισή τους για να σας στρεσάρουν ακόμα περισσότερο. Αν αντιμετωπίσετε την κατάσταση με ψυχραιμία, ενδεχομένως ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας δώσει τα φώτα του και να καταφέρετε να ξεπεράσετε τη δύσκολη στιγμή με αρκετή άνεση.   Κάποιος φίλος σας έχει πικράνει με τη συμπεριφορά του κι ενδεχομένως πάνω στα νεύρα σας να σκέφτεστε πως δε θέλετε καμία σχέση πλέον μαζί του. Είναι παροδικό αυτό που νιώθετε και σύντομα όταν θα έχει καταλαγιάσει ο θυμός σας, θα έχετε περισσότερη διάθεση να δείτε κι από τη δική του πλευρά την κατάσταση.

 

 

Πηγή 

 

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stuff

More in More Stuff

Γιάννα Βασιλείου επιστρέφει στο Σταυρός του Νότου club

Η Γιάννα Βασιλείου επιστρέφει στο Σταυρός του Νότου club!

Maria CheimonidouFebruary 15, 2019
Nick Marianos Dance Factory

Το NMDF Dance Convention, τo μεγαλύτερο συνέδριο χορού στην Ελλάδα, επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά

Maria CheimonidouFebruary 15, 2019
Cover Me by MAD

Cover Me by MAD: Γνωρίστε τη generation next της ελληνικής μουσικής

Maria CheimonidouFebruary 15, 2019

Συλλογή «Eyes That Shimmer & Slay »: Η νέα Limited Edition συλλογή της wet n wild για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2019!

Maria CheimonidouFebruary 13, 2019

Νέο Pop Up Κανάλι από την COSMOTE TV και το MAD.

Maria CheimonidouFebruary 7, 2019
Η Μόνικα Βίτι δεν θυμάται πια

«Η Μόνικα Βίτι δεν θυμάται πια» του Θωμά Τσαλαπάτη στο Θέατρο 104

Maria CheimonidouFebruary 6, 2019
Sharon Kovacs έρχεται ξανά στην Ελλάδα

H Sharon Kovacs έρχεται ξανά στην Ελλάδα το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου!

Maria CheimonidouFebruary 6, 2019
Chocolate Fest

Chocolate Fest: Το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ έρχεται στην Ελλάδα!

Maria CheimonidouFebruary 5, 2019
madwalk 2019

MADWALK 2019 BY SERKOVA CRYSTAL PURE: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων!

Maria CheimonidouFebruary 4, 2019